Catrice *Luxury Lacquers – Million Brilliance*

Na de fantastische Limited Edition van vorig jaar kon het niet anders dan dat zulke lakken toegevoegd zouden worden aan het vaste assortiment. En inderdaad dit werd gedaan!

De formule was wel iets anders dan de Limited Edition lakken maar in de basis lijkt het toch wel op elkaar. De Million Brilliance lakken kregen allemaal dezelfde prachtige glitterige substantie waar ik al eens over schreef. Mijn eerste ervaring met deze vaste lakken was dan ook niet super. Toch wou ik het nog eens proberen met 2 Million Brilliance lakken. De flesjes vind ik fantastisch en ik zou het liefst zo alle flesjes in het assortiment zo zien. Vierkant en gevuld met 11ml. De brede afschuwelijke kwastjes van de laatste tijd heeft plaats gemaakt voor de ronde subtiele kwast die prima lakt!Let’s Get Lost In Vegas, is een prachtige licht paarse glitter substantie. In de basis zijn er voornamelijk paarse hexagons die zijn vermengt met tal van verschillende lila en paarse glitters. Sommige zijn zelfs holografisch. Met 2 tot 3 laagjes is de lak dekkend en deze droogt redelijk snel.
Plum Fiction, is de donkere paarse variant. Met eigenlijk ook een heel andere soort basis. Toch bestaat ook deze lak uit hexagons en paarse en gouden glitters. Hierdoor krijg de lak een ander soort effect op de nagels. Met 2 laagjes is deze lak compleet dekkend. De substantie is iets dikker en heeft daarom iets langer nodig om te drogen.Ik ben nog niet fantastisch enthousiast maar het is al beter dan tijdens de eerste kennismaking met My Big Green Wedding. Deze lakken blijven geloof ik nog wel in het nieuwe assortiment wat je vanaf februari in de winkels kunt vinden. De prijs voor deze lakken is wel iets hoger -dan voor de standaard lakken- met €3,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Luxury Lacquers – Million Brilliance*

  1. Heel mooi, mijn favoriete kleurtjes.

  2. Let’s get lost in Vegas; wat een mooi kleurtje. Leuke lakjes!
    NailTalk onlangs geplaatst…Ciaté – Loop the LoopMy Profile

  3. Mooie tintjes, vooral de lichtste vind ik erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Essence, Extra long lasting Eyeliner penMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge