Catrice *Luxury Lacquers – Liquid Metal*

Na het nieuws van de extra schappen van zowel Essence als Catrice was ik super blij want dat betekent dat de producten die nog niet in de schappen lagen na de assortiment wissel alsnog komen en dus nog meer leuke nagelproducten!

Via de sites van Essence en Catrice kun je zien wanneer deze schappen worden aangepast en helaas hier in Eindhoven is dat pas in Oktober. Wachten is nou niet mijn sterkste punt en toen ik zag dat de nieuwe lakken van Catrice via de website van Kruidvat al te bestellen waren was ik als een kind zo blij. De Liquid Metal lakken uit de nieuwe Luxury Lacquers collectie zijn fantastisch. De 8 kleuren in 2 verschillende finishes, zowel matt als shiny, zijn erg uitlopend maar allemaal bomvol met glitters en shimmers. De flesjes zijn wel anders dan de standaard lakken. Deze zijn nu vierkant en bevatten 11ml. De brede kwast is ook vervangen door een rond recht afgesneden kwastje. De grote vierkante dop kan je eraf halen, dan hou je een klein dopje over wat een heel stuk fijner in de hand ligt.Vandaag laat ik 2 lakken zien een matte en een shiny finish.01 Champaign Rain is een mooie wit gouden lak met tal van shimmers. Champaign Rain heeft een shiny finish. Wanneer je 2 dunne laagjes lak en de lak droog is glans de lak enorm mooi. De droogtijd is een heel stuk beter dan de Million Brilliance lakken. Een pluspunt dus!

04 Pink Charming is een donker roze/rode lak met een matte finish. Ook bij deze lak breng je 2 dunne laagjes aan voor een prachtige dekking. En als de lak droog is, wat lekker snel gaat, heb je een mooi matte geheel. Wel vind ik de shimmers die in de lak zitten erg mooi in combinatie met het matte effect.

En dit zijn nog maar 2 van de 8 lakken. WAUW! Maar helaas hebben nog niet alle kruidvat filialen hun nieuwe schappen staan maar wees niet getreurd. Je kan ze bestellen via de Kruidvat site en het leuke hiervan is tot en met maandag geld nog de 1+1 actie op alle nagelproducten. De lakken kosten €3,29 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Luxury Lacquers – Liquid Metal*

  1. ik heb net alle 8 de lakjes online besteld XD
    femketje onlangs geplaatst…Massive Nagellak Shoplog!My Profile

  2. […] ze er mooie ronde recht afgesneden kwastjes in gedaan. Chapeau voor Catrice! Jullie konden al eerder 2 van de 8 lakken zien en vandaag laat ik jullie de overige 6 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge