Catrice *Luxury Lacquers – Liquid Metal*

En zijn jullie klaar voor een review met veel lakjes en dus ook veel foto’s? Jullie weten nu allemaal wel van de assortiment uitbreiding van Catrice en Essence en alles wat daar bij hoort.

Ik kocht de lakken die bij het extra schap van Catrice hoorde al eerder dan dat ze hier in Eindhoven te koop waren in de winkels. Via de site van Kruidvat kun je tegenwoordig het gehele assortiment online bestellen. De flesjes van deze Liquid Metal lakken zijn anders dan de standaard lakken en zijn nu vierkant. Met een inhoud van 11ml zit er ook meer in de flesjes. Gelukkig hebben ze het ‘leed dat Catrice kwastjes heet’ aangepakt bij deze lakken en hebben ze er mooie ronde recht afgesneden kwastjes in gedaan. Chapeau voor Catrice!
Jullie konden al eerder 2 van de 8 lakken zien en vandaag laat ik jullie de overige 6 zien.

02 Mrs. Boombastic -Shiny- is een bruinige lak met prachtige shimmers. Met 2 dunne laagjes is de lak mooi dekkend. Dit is dan ook de enige lak die wat meer tijd nodig heeft om te drogen.03 My Satin Ballet Shoes -Shiny- is denk ik wel een mooie subtiele rosé kleurige lak. De prachtige shimmers komen ook hier weer terug en geven een mooie gouden glans. Ook met 2 laagjes is deze lak dekkend en de lak droogt lekker snel.05 I’m Legend-Berry -Matt- is qua kleur denk ik wel mijn favoriet. Een mooie roze/paarse tint met prachtige shimmers. Deze komen mooi uit wanneer de lak matt opdroogt. Met 1 laagje is deze lak dekkend en ook droogt ie weer lekker snel.06 LilacLike -Matt- is een paarse lak met tadaa alweer een prachtige shimmer. Met 2 laagjes is de lak dekkend en jup ook deze droogt lekker vlot.07 Be My Mermaid -Matt- is een prachtige turquoise lak. Het begint 1 tonig te worden maar ook hier komen de prachtige shimmers weer tot hun recht en is de lak dekkend in 2 laagjes en droogt hij lekker snel. Ik heb deze lak al eens gebruikt in een nail art.08 Thunder From Down Under -Shiny- is een hele andere soort lak dan de andere. Deze zwarte lak heeft dan geen shimmers maar govere zilveren glitters. Met 1 laagje is de lak mooi dekkend en droogt ie lekker snel. Ook deze gebruikte ik al eens in een nail art.

Poeh wat een lakken en foto’s zeg. Maar wat mooi is deze lakken zijn redelijk gemakkelijk aan te komen. Er zijn enkele filialen van Kruidvat die het 2 meter schap van Catrice hebben waar deze plaatjes staan. Maar mocht je er niet aan toe komen of niet zo’n fijne Kruidvat in de buurt te hebben dan kun je het altijd online bestelen bij Kruidvat.nl. Deze lakken zijn wel wat duurder maar voor €3,29 heb je prachtige lakken met een goede kwaliteit.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Luxury Lacquers – Liquid Metal*

  1. Die laatste drie vind ik zeker het mooiste! Vooral die groene!
    NailTalk onlangs geplaatst…Attitude – Whispering WindsMy Profile

  2. love die lakken 😀
    femketje onlangs geplaatst…Home Deco Haul!My Profile

  3. Echte kerstlakjes 😀 superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge