Catrice LE *ViennART*

Rond de feestdagen lijkt het net alsof alle beauty merken wakker worden en de meest sprekende collectie op tafel toveren. Zo ook Catrice. Ik was wat sceptisch door de geweldige kwastjes de laatste tijd *ahum ahum*.

Eenmaal in de winkel vond ik 2 van de lakken toch wel erg mooi! Maar reminder! Eerst kwastjes kijken. Gelukkig waren ze deze keer mooi en netjes afgesneden. Dat maakte het al een stuk moeilijker om ze te laten staan. Want eerlijk is eerlijk de flesjes zien er deze keer erg mooi uit. Ook al is het een sticker in plaats van een opdruk. Verder zijn ze gelijk aan andere Catrice flesjes en gevuld met 10ml.
Beide lakken waren dekkend met 2 laagjes en waren erg snel droog.

LilART Lily, is een prachtige lila metallic lak. Hij streept heel iets maar totaal niet storend te noemen. Wel viel mij op dat in het vaste assortiment van Catrice een soort gelijke lak zit (dupe of copy?).ARTful Red, een lak waarvan ik echt niet had verwacht dat ik deze ging kopen maar wat is hij mooi! Een bordeaux rode kleur met prachtige gouden shimmers. Perfect voor de feestdagen!Deze lakken zijn momenteel te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Hou wel rekening met het feit dat het hier om een Limited Edition gaat en daarbij geld helaas op = op. De lakken kosten €2,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice LE *ViennART*

 1. Oh dat tweede kleurtje vind ik zo mooi! Echt een must have 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Safari nagellakMy Profile

 2. Artful Red heb ik ook maar gekocht, wat een mooie shimmer!
  NailTalk onlangs geplaatst…Essence – Gorgeous Bling BlingMy Profile

 3. ze zijn inderdaad wel heel erg mooi, vooral de lila lak, daarvan had ik niet verwacht dat dezde zo mooi zou zijn op je nagels!
  Petra onlangs geplaatst…Mijn Wishlistje, ..als ik weer richting Rotterdam ga…My Profile

 4. Ik vind ze allebei erg mooi!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Kneipp Sugar Body Scrub – AmandelolieMy Profile

 5. love die twee kleuren, vooral de rode is gorgeous voor het najaar!
  femketje onlangs geplaatst…Project Positief Tag!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge