Catrice Luxury Lacquers – HoloMania

Whoehoe!! Eindelijk weer eens een Limited Edition waar ik echt om sta te springen! Het is er niet zomaar 1 maar een geweldige LE met wel 24 lakjes! Catrice heeft goed opgelet en heeft alle hippe finishes in 1 LE verwerkt. En ja ik ben blij. Heel erg blij!

Vandaag laat ik jullie alvast 2 van deze lakken zien. In Duitsland is deze LE momenteel al te koop en ik kocht al 5 lakken uit deze LE. Waarom niet meer? Nou op de 1 of andere manier stonden niet alle 24 lakken in het LE Display. Dus heel veel keuze was er helaas niet! Ik mag hopen dat het straks in Nederland wel anders is en we gewoon alle lakken kunnen spotten.

De flesjes zijn niet veel veranderd alleen is na mijn idee de hals wat langer geworden. Verder zit er gewoon 10ml is en de opdruk van de LE is werkelijk super mooi en ook nog eens duidelijk! Wel had ik het idee dat deze lakken een andere kwast hebben dan de gewone lakken. Want het lakt echt heel erg fijn. De brede kwasten zijn netjes en rond afgesneden. Niets op aan te merken dus.

DSC_4104-BorderMaker

De collectie bestaat uit 4 finishes: Sand’Sation, Holomania, Million Brilliance en Chameleon. De namen spreken voor zich dacht ik zo. Aangezien bij het uitkomen van dit persbericht een bom ontplofte op veel blogs heb ik hier weinig aandacht aan besteed. Maar eerlijk is eerlijk wat is er nog beter dan gewoon al wat swatches te laten zien!

Holo In One is een prachtige Turquoise holografische lak. De lak zit vol met kleine glittertjes die prachtige regenboogjes laat zien op je nagels. De lak is al dekkend in 1 dun laagje. Hij droogt snel op en wat mij verbaasde was dat hij niet mat opdroogt maar met een mooie glans.
DSC_4088-BorderMaker DSC_4092-BorderMaker DSC_4096-BorderMaker DSC_4092_1-BorderMaker

Plum Me Up Scotty is de 2e holografische lak die ik kon bemachtigen. Deze is lila, licht van kleur maar nog steeds geen kleur die je vaak ziet. Ook hierin zitten prachtige holografische glitters die heel goed zichtbaar zijn. Plum Me Up Scotty is ook dekkend in 1 dun laagje en droogt snel net als Holo In One.
DSC_4097-BorderMaker DSC_4098-BorderMaker DSC_4100-BorderMaker DSC_4098_1-BorderMaker

Wat een beauties zeg! Ik word hier enorm vrolijk van en wil de andere 2 holografische lakken ook zeker nog inslaan als de LE hier in Nederland is volgende maand.

Half Maart zal deze LE in de Nederlandse winkels liggen en deze LE is wel wat duurder. De lakken gaan €3,59 per stuk kosten maar voor zulke lakken echt nog prima budget!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice Luxury Lacquers – HoloMania

 1. wauw….ik vind ze er super uit zien,vooral de turqooise…kan niet wachten!

 2. Oeh ik vind vooral de blauwe erg gaaf!

 3. Oh wow, het blauwe lakje is prachtig!

 4. Die lakjes zijn echt prachtig!

 5. Die holo’s MOET ik in ieder geval hebben. Mooie foto’s!

 6. wat een gave lakjes! Hebbuh! haha

 7. Drommels! Nu wil ik ze nog meer. Pompidom

 8. […] van de lak te maken maar na mijn idee ook zodat je een nog mooier effect krijgt. In het artikel van HoloMania konden jullie al lezen hoe ik deze flesjes en de na mijn idee vernieuwde kwastjes ervaar. Ook bij […]

 9. Echt prachtig!! Hopelijk kan ik er hier ook wat bemachtigen binnenkort, ze zijn geweldig!

 10. […] lakken (HoloMania), textuur lakken (Sand’Sation) en duochroom lakken (Chameleon). Daar weet ik wat ik me erbij […]

 11. […] maar koos ik er toch nog 5 uit. De swatches konden jullie begin deze week al voorbij zien komen. HoloMania, Sand’Sation en Million […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge