Catrice *Chabby Cadillac*

Het heeft na mijn mening lang geduurd voor alle Luxury Vintage lakken van Catrice in de schappen stonden. Maar nu ze er staan zijn er toch echt wel een aantal prachtig.

Jullie konden al een hele tijd geleden al 2 zien. Vandaag laat ik jullie een lila grijze kleur zien die ik ook wel erg chique vind. Niet heel erg opvallend maar nude zal ik hem zeker niet noemen. Net als de andere Luxury Vintage lakken is de grote zwarte vierkante dop los te halen waardoor je prima kan lakken met een kleiner dopje.

Chabby Cadillac is een mooie lila grijze kleur met prachtige shimmers. De lak heeft een mooie cremige substantie en een Satin matte finish. De lak is heel makkelijk en fijn te lakken. Met 2 laagjes is de lak compleet dekkend. De lak droogt matt op zoals het Satin Matte effect al doet vermoeden 😉De Catrice – Luxury Vintage lakken zijn te koop bij de Kruidvat filialen waar het grote Catrice schap te vinden is. De lakken zijn iets duurder dan de gewone lakken maar met €3,19 nog prima te doen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Catrice *Chabby Cadillac*

  1. Wat een leuk kleur, deze chabby-achtige tint spreekt mij wel aan….en doet zijn naam echt eer aan, heel apart om een lak in deze tint tegen te komen…
    Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt in de afgelopen maand….Mei!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge