Carnival!

Carnaval hebben we dit jaar al gehad met alle confetti en andere toestanden die erbij horen. En ondanks dat ik in het Zuiden van Nederland woon geef ik er weinig om. Geef mij maar het Braziliaanse zomer Carnival!

Met het WK op komst vond ik deze lakken van Golden Rose wel erg toepasselijk want bij de gedachte aan Brazilië denk ik toch meer aan het zomer carnaval dan aan het WK of überhaupt aan voetbal. Daarom vandaag 2 verschillende lakken uit de Carnival collectie van Golden Rose. Deze flesjes zijn net wat groter dan de flesjes van de Jolly Jewels collectie en zijn gevuld met 11ml. De kwast is breed en rond afgesneden.#03, helaas nummers in plaats van namen, is een hele mooie licht blauwe confetti lak met onderandere licht blauwe en parelmoer glitters, hexagons en flitters. En dit alles zit in een blanke basis en is dus prima te dragen over een lakje heen. Zie hier 1 laagje over een witte basis. De lak droogt wel lekker snel.#11, is eigenlijk hetzelfde als #03 alleen is paars van kleur. Ook deze lak heb ik 1 laagje over een witte basis lak gedaan en droogt ook lekker snel.De Golden Rose – Carnival lakken zijn momenteel in de outlet van Enchantra te koop en kosten maar €2,00 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Carnival!

  1. oehh die paarse 😀
    femketje onlangs geplaatst…Photo Of The Week: In For The Kill.My Profile

  2. Vind die eerste combi echt prachtig zeg! Wit en blauw, leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…P2- C’est la Vie!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge