Cacee *Ashlynn*

Komende maandag is het weer zover en Nederland kleurt Oranje. Eens per jaar knalt deze kleur overal vanaf. Maar buiten onze kleding, make up, zonnebrillen en andere attributen hebben we natuurlijk ook nog prachtige oranje lakken in alle soorten!

Ik denk ieder jaar weer, zal ik een nail art maken of ga ik voor een leuke oranje lak. Dit jaar koos ik voor het laatste en laat ik jullie de swachtes van Ashlynn zien. Een lak van het merk Cacee waar ik nog niet eerder van had gehoord. De flesjes zijn mooi vorm gegeven en opvallend tussen al mijn andere lakken. Want deze vorm komt nog niet voor in mijn stash. Dat de inhoud dan ook nog eens 15ml is, is helemaal top.

Ashlynn is een knal, bijna neon, oranje lak. Wel is de substantie wat aan de dunne kant en heb je 3 laagjes nodig voor de dekking. Wat mij wel meteen opviel is dat de lak enorm snel maar dan ook echt heel snel droogt. Dus die 3 laagjes zijn helemaal geen ramp! De lak droogt semi mat op. Hou je hier niet van dan kun je altijd een laagje topcoat aanbrengen.

Zoals jullie kunnen zien heb ik speciaal voor deze dag een gouden inlay gebruikt van een kroontje. Deze inlays kun je vinden bij Nailpaintlove bij alle andere nail art spullen. Een gouden inlay wiel kost €3,95 per stuk. En dan Cacee welke natuurlijk ook te vinden zijn in de shop van Nailpaintlove. Wat ik persoonlijk super leuk vind, is dat alle lakken meiden namen hebben. Zo krijg je wel een heel vrouwlijk gevoel bij het merk. Cacee is niet een super budget merk maar het is ook zeker geen duur merk. Voor €6,95 heb je al een super tof lakje van Cacee!

Maar goed omdat het maandag Koningsdag is, heb ik voor jullie nog diverse andere oranje lakken die te koop zijn bij Nailpaintlove opgezocht. De link naar de lak zal ik samen met de prijs onder iedere foto zetten.


China Glaze – If In Doubt Surf It Out €5,75

CND Vinylux – Electric Orange €14,95


Orly – Orange Punch – €12,95


Misa – Ready Set Sun – €5,95


Polished By KPT – The Basic Collection – Kiss Me Before Sunrise – €15,95


F.U.N. Lacquer – King – €14,50

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Cacee *Ashlynn*

  1. Mooie nail art heb je gemaakt, heel subtiel.
    Lonneke onlangs geplaatst…Zomerfruit SmoothieMy Profile

  2. wat een ontzettend felle kleur oranje lak…..Zelf heb ik niet zo heel veel met het oranje nagellak,maar zo in combi met goud is het wel vrolijk om te zien…
    Petra onlangs geplaatst…Wie mooi wil zijn?…Heeft vaak een lege knip!…..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge