C-C-Courage

China Glaze…. *zucht* 


Als ik dat merk hoor zwijmel ik helemaal weg bij alle prachtige collecties en lakjes die ze hebben. Soms zoek ik heel wat beautywebwinkels af om weer wat mooie lakjes te vinden van China Glaze. Dit merk heeft mij betoverd en ik ben enorm fan! En om het eerste weekend van November door te komen zonder enige afkick verschijnselen van zomer en halloween te krijgen 2 prachtige lakjes van China Glaze.


Vandaag begin ik met deze super mooie paarse lak van China Glaze. C-C-Courage genaamd.  Deze paarse lak zit vol met mooie glitters en heeft gewoon een super effect. 

Wat kan ik nog meer over China Glaze vertellen…De flesjes zijn gevuld met 14ml en de kwast is zo fijn. Mooi lang en smal, heerlijk om precies mee te lakken.


Deze lak heb ik dekkend gekregen in 2 laagjes. En hij droogt lekker vlot. Super fijn dus. Toen de lak droog was kreeg het een beetje een apart effect. Het is niet mat maar glimmen doet het ook zeker niet. Bij mij kwam het Brushed Metal Effect gevoel naar boven. 


Ik ben echt enorm blij met deze mooie lak. Zo mooi paars met al die glitters en shimmers. Echt een beauty in mijn stash!

China Glaze is te koop bij Pretty Polish, Enchantra en de Boozyshop
De prijzen variëren van €3,95 tot €7,95 
Ik kocht deze tijdens de garagesale van Enchantra voor 3 voor €10,00

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to C-C-Courage

  1. Wauw wat een mooie nagellak! Ik ben zelf ook een grote fan van China Glaze. Toevallig gisteren nog een aantal lakken besteld, maar deze komt op mijn wishlist!

  2. Als een sterrenhemel zo mooi! 🙂

  3. China Glaze<3 prachtige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge