Burning Down The Arena

Een bericht van Catrice met een bomvol kleurrijke Limited Edition. Prachtige heldere kleuren en op het scherm zien ze er fantastisch uit! Dus ik was benieuwd hoe het eruit zou zien in real life!

Wow wat viel dat tegen zeg. Toen ik het schap op een afstand zag staan was het booming color! Toen ik dichtbij kwam was het een kleine aanfluiting. De kleuren waren wel goed qua kleur maar ze waren zo standaard en na mijn mening saai. Bij elkaar zagen ze er leuk uit maar nee deze nam ik zeker niet compleet mee. Ik nam 1 mee. En ook hier was ik bij thuiskomst niet erg tevreden over… Voor wie mij op Instagram of Facebook volgt had het al gezien. Het kwastje is werkelijk dramatisch! Als of er een houthakker of andere hork bezig is geweest. Op naar de lak zelf!Burning Down The Arena, wat een geweldige naam voor dit oranje lakje! Want laat Oranje nou toevallig iedereen even zien wat ze kunnen 😉 In 2 laagjes was hij mooi dekkend. De oranje kleur is een crème lakje en droogt lekker vlot.Carnival Of Colours is een Limited Edition en daarvoor geld op = op. De lakken kosten €2,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Op naar zondag! Laat het weer een prachtige WK wedstrijd worden 😛
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Burning Down The Arena

 1. Wat onwijs jammer dat de kleuren van deze collectie zo tegenvielen, en dan ook nog zo’n nagellak kwastje. Ik moet eerlijk zeggen oranje is niet mijn kleur, maar qua kleur ziet deze lak er wel mooi uit.
  Lonneke onlangs geplaatst…Top 5 WK Nails Art 2014My Profile

 2. Wow! Mooie kleur! En zo irri van dat kwastje… GRRRR!
  NailTalk onlangs geplaatst…Max & More – BlackMy Profile

 3. Ooh ik vind de kleur wel erg mooi! Mooie finish ook, lekker shiny! En de dop is eigenlijk het allerleukst aan de hele collectie 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Summer gradiënt nailart with China Glaze – Glimmer MoreMy Profile

 4. wat een prachtige felle oranje kleur love it!
  Angelique onlangs geplaatst…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge