Bubblegum Pink

Veel roze lakjes hebben een naam met bubblegum… En waarom? Het zal wel aan die toffe hubbabubba kauwgom liggen die je veel in films uit de jaren 80/90 ziet. Althans dat is wel de bubblegum waar ik aan denk. Want ander kauwgom is na mijn weten gewoon wit 😉 Ook NYC heeft een roze lakje dat Bubblegum Pink heet.
NYC heeft 2 soorten lakjes. Ik noem ze altijd de moderne en de oudbollige flesjes. In dit geval is het dan zo’n oudbollig flesje. Ieder zijn eigen benamingen toch?! Bubblegum Pink is een mooie pastel roze die dus dit voorjaar helemaal hip is als we de trends mogen geloven.

In dit flesje zit een inhoud van 7ml en de opdruk is mooi met zilver en de dop is dik en rond. De kwast zelf is niet heel bijzonder hij is smal en plat. Wel lakt hij erg prettig.

De lak is dekkend in 2 dunne laagjes en geeft een super shine effect. Hij is erg mooi voor onder een nail art want het is een mooie creme lak. 


NYC is te koop bij Kruidvat en deze lakjes kosten €2,99. Een prima prijsje dus!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Bubblegum Pink

  1. Mooi lakje! Maar ik heb al wel genoeg roze lakjes in mijn stash, haha.

  2. Ik koop deze niet,… Raar he? Pak altijd die andere flesjes. Maar het is een mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge