Brillenkopen.nl *London Bridge Mirror Aqua*

Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.  

Ik heb zonnebrillen genoeg maar toch met onze vakantie in het vooruitzicht besloot ik toch nog 1 te bestellen. Waarom? Omdat ik hem gewoon super leuk vind.  London Bridge Mirror Aqua is een zwart montuur met aqua blauwe spiegelglazen. Maar de neusbrugsteun en daarboven zit nog een stukje metaal. Als het ware een brug. Dus de naam van de zonnebril vind ik erg gepast voor dit montuur.  Ondanks dat je bij iedere bril een standaard gratis brillenhoesje krijgt. Kocht ik er nog een opvouwbare brillenkoker bij. Dit is handig wanneer je de zonnebril op hebt en je hem moet opbergen in je tas en deze zou zelfs in je broekzak kunnen!

Ik ben echt ontzettend tevreden over mijn zonnebril maar ook over de service van Brillenkopen.nl. Ik had mijn zonnebril op vrijdag middag besteld en op zaterdag lag deze al in de bus. En dat zonder verzendkosten! Ik betaalde voor deze zonnebril €7,50 en voor de koker €3,75.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to Brillenkopen.nl *London Bridge Mirror Aqua*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge