Break The Rules!

Break the Rules… Ja ik ga vaak niet volgens de regeltjes maar doe veel dingen gewoon op mijn eigen manier. Kijk de regels in het verkeer en dat soort regels breek en overtreed ik niet snel… Maar er zijn genoeg ongeschreven regels en als ik die kan breken door het op mijn manier te doen… Ben ik wel iemand die dat graag doet! En daarom dit lakje!
Toen ik bij de DM voor het schap van P2 stond zag ik een tal van mooie kleuren. Na alles goed bekeken te hebben en de naam van dit lakje in combinatie met de kleur gezien te hebben vond ik dat deze sowieso mee moest. Een prachtige rose paarse kleur met zo’n naam… Wat een combi!

Het fijne merk P2 heeft mooie flesjes en als de lak dan ook nog super is waarom niet! Nou de prijs? Nou maak je daar maar niet druk over! Het glazen flesje heeft een inhoud van 8ml en de kwast is wat breed maar plat. Deze lakken enorm fijn en secuur. 


Toen de lak ook nog eens dekkend was in 1 laagje en een geweldige jelly achtige finish heeft was ik verkocht! Dit is een plaatje!


De lak lakt goed, droogt enorm snel en dan dekkend in 1 laagje. En dan de combinatie naam en kleur… Ja een super gave lak waarvan ik blij ben hem toe te mogen voegen in mijn stash.

P2 is helaas niet te koop in Nederland maar wel in Duitsland bij de DM drogist. De lakjes zijn zeker niet duur en kosten €1,55 per stuk! 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Break The Rules!

  1. Past echt bij jou meis! Wow… Volgende keer toch nog een keer meenemen! Vooral door de goede dekking!

  2. prachtige kleur! Echt een wendy lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge