Boulevard Ice-cream

Op een warme zomerdag langs de boulevard een ijsje eten. Dat is gewoon een ultiem zomervakantie gevoel al zeg ik het zelf. Maar nu is er nog wat leukers. Een tijdje terug kon je super leuke lakjes bij de Wibra kopen van het merk Boulevard. En raad eens…

Juist… Deze schattige lakjes zijn in de vorm van een ijsje gemaakt. 6 super gave en knallende zomer kleuren in een bolletje gegoten met een inhoud van 15ml. De steel of in dit geval het hoorntje ziet er super grappig uit. De kwast is gewoon rond en recht afgesneden.Turquoise, wat een mooie kleur! Met 2 laagjes nog niet helemaal dekkend. Een 3e laagje was wel nodig geweest eigenlijk maar dat zag ik pas later op de foto’s. De substantie van deze lak wat dikker waardoor hij niet heel makkelijk lakt maar de lak droogt super snel.Paars, knalt lekker en is ook met 2 laagjes dekkend. Deze lakt wel een stukje prettiger en droogt ook snel.Roze, is echt mijn kleur dus kon deze niet laten liggen. De lak lakt wat vlekkerig en heeft dan ook 3 laagjes nodig om het een mooi egaal dekkend geheel te maken. Ook deze lak droogt snel.Ik koos deze 3 kleuren uit bij de Wibra. De overige 3 kleuren vond ik niet zo sprekend. De lakken waren in de aanbieding en kostte maar €1,00 per stuk! Nou als dat geen leuke budget lakken zijn!
Wendy Liefs

 

 

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Boulevard Ice-cream

 1. Wauw, gave kleurtjes zeg! “Mijn” wibra had ze laatst niet (meer). 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Max and More eyeshadow palettes. (Action, budgettip)My Profile

 2. Wat een super leuke flesjes! En de roze kleur springt er echt tussen uit!
  Lonneke onlangs geplaatst…DIY Nagellak opbergenMy Profile

 3. Wat een heerlijke kleurtjes, word je toch vrolijk van! 😀 Die roze staat je (uiteraard) fantastisch!
  NailTalk onlangs geplaatst…Nicole by OPI – One VoiceMy Profile

 4. Oh ik vind ze ook zo leuk! Mooie kleurtjes!
  Mirjam onlangs geplaatst…Gewonnen: OPI Brazil Mini Pack!My Profile

 5. Mooie kleurtjes! En wat leuk, lakjes in de vorm van ijsjes 🙂
  Roxanne onlangs geplaatst…Water met een smaakje, hoe dan? #2My Profile

 6. Wat een gave lakjes zeg!! 😀 Heel leuk! Ik vind vooral die roze heel erg mooi
  Kimberly onlangs geplaatst…Vlechtend FestivalhaarMy Profile

 7. Ik blijf deze lakjes echt zo cute vinden, de kleurtjes zijn ook echt mooi!
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…The legend of Zelda – Ocarina of timeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge