Born Pretty *HoloPolish*

Een tijdje geleden bestelde ik via eBay in de BornPretty Store wat image plates en iets waar ik al vaker naar had gekeken. De prachtige holografische lakken. Ik koos er 1 om te kijken hoe dit zou bevallen.

Via eBay kun je ook prima een bestelling doen bij Born Pretty. Persoonlijk vind ik dit net iets prettiger dan via hun eigen shop maar de producten zijn natuurlijk helemaal gelijk. Born Pretty heeft een aantal prachtige holografische lakken. De flesjes zijn schattig klein en bevatten een inhoud van 6ml. De kwast is klein en rond maar lakt prima. De grote vierkante dop kan je eraf halen en hierdoor kun je met het kleine dopje prima lakken.Nummer 12 is een groen/blauw/turquoise lak met een zeer duidelijk holografische effect. Ik ben een enorme holo sucker dus hier word ik gelukkig van. Met 2 laagjes is de lak dekkend en de droogtijd is redelijk.Mocht je net als mij niet echt fan zijn van de Born Pretty Webshop maar ben je bekend met eBay dan kun je hier de producten van Born Pretty gewoon shoppen. Voor deze holografische lak betaalde ik $4,04. De verzendkosten zijn gratis.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Born Pretty *HoloPolish*

 1. Love holo’s! Dit is ook een erg mooie kleur
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Greeench and White Nailart.My Profile

 2. Wat een aparte kleur, het is even wennen maar wel mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Kleancolor, Chunky holographic purple ..My Profile

 3. Heb er zelf geen maar ze zijn echt wauw! Mooi kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…El Corazon – Nail Party collection – 423/621 BlackBerry CaipirinhaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge