Bold Blue

Van Zweden gaan we naar Engeland daar waar we met het Turkse merk Flormar begonnen. Wat een internationale week zeg. Maar zeker niet minder leuk.

MUA oftewel Make Up Academy is een Engelse merk wat enorm budget is. MUA heeft echt fantastische producten en ook veel verschillende nagellak. Toch kom ik bij ieder bezoek wat ik breng aan Engeland andere kleuren tegen. Ik vind dit persoonlijk helemaal niet erg.

Bold Blue is een prachtige zacht blauw kleurtje. Lekker lente-achtig dacht ik zo. De flesjes van MUA zijn wel erg klein en gevuld met 6,2 ml. Doordat het flesje klein is kan de kwast niet anders dan ook klein zijn. Wel is de kwast rond en recht afgesneden.

Bold Blue heeft een wat dunne substantie maar met 3 dunne laagjes was hij prima dekkend. Hij droogt redelijk snel en er is weinig op aan te merken.

DSC_4155-BorderMaker DSC_4158-BorderMaker DSC_4161-BorderMaker

MUA is vooral te koop in Engeland bij Superdrug. Het is een prima budget merk en voor dit lakje betaalde ik 1 Pond. Mocht je graag MUA producten willen dan kun je ze ook nog online bestellen via de MUA shop ze verzenden ook naar Europa.  

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Bold Blue

  1. Ik was het even aan het overwegen om MUA lakjes te kopen ik heb ze dan toch niet besteld maar nu ga ik het toch doen dit kleurtje ziet er echt fantastisch uit 🙂

  2. Doet mij een beetje aan de verpakking van essie denken haha, maar wel een tof kleurtje

  3. erg mooie felle tint 😀

  4. Laat de lente maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge