Bluebell

Sinds vorige week in Nederland een Primark rijker. Heel eerlijk… Ik kom er eigenlijk alleen in het buitenland. Die ene keer dat ik er in Nederland kwam viel het zwaar tegen. Maar goed ik ben nog niet in Eindhoven geweest en dat terwijl ik er woon. Ik wacht tot het nieuwe er een beetje vanaf is zeg maar. Maar Primark verkoopt ook prachtige lakken zo ook de lakken van Angelica.

DSC_0962-BorderMaker
Toen ik afgelopen zomer op vakantie was in Engeland en we in Blackpool de Primark in gingen hadden we niet verwacht dat die zo groot zou zijn. Na wat rond gewandeld te hebben kwam ik het display van Angelica tegen en ik moet zeggen ik was erg nieuwsgierig naar de Soft Satin Matte Effect lakken.

Ik kocht er 2 maar vandaag laat ik jullie Bluebell zien. Het is een licht blauwe lak met een wat dikke substantie. Maar in de blauwe lak zijn hele kleine fijne minimale shimmertjes te zien. De flesjes zijn mooi rechthoekig en hebben een inhoud van 10ml. Angelica heeft mooie ronde kwasten die prima lakken.

DSC_0963-BorderMaker

De lak verraste me enorm. Hij is namelijk heel mooi dekkend in 1 laagje maar dit kan komen omdat het een dikke substantie heeft. Maar ondanks dat droogt ie nog wel redelijk snel. Tijdens het drogen zie je de lak mat worden en zo krijgt het zijn Soft Satin Matte Effect.

DSC_0964-BorderMaker DSC_0965-BorderMaker DSC_0966-BorderMaker

Ik kocht deze lak bij Primark in Blackpool. Ik ben erg benieuwd of dat ze ook hier te koop zullen zijn. Maar dat zien we snel genoeg!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Bluebell

  1. Ik heb 4 hele mooie glitterlakjes gekocht in Almere bij de Primark!

  2. oooh deze is prachtig! Dat word rennen naar de Primark, oh nee… No buy whooops haha

  3. […] heb ik deze in Eindhoven nog niet gespot. Toen ik de matte lakken zag staan nam ik er 2 mee. Bluebell heb ik jullie al eerder laten zien. Vandaag laat ik jullie Peppermint zien. De lakken hebben een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge