Blue Suede Shoes

Oke, Holografische lakken, Glitter lakken en Metallic lakken daar maak je me echt het meest blij mee. Ook kun je er wel de roze lakken en de knal kleurtjes aan toevoegen maar de eerst genoemde 3 zijn toch wel echt favoriet waar mijn hartje een heel blij sprongetje van maakt.

DSC_0960-BorderMakerJe hebt diverse merken die super mooie holografische lakken maken. Jammer genoeg weinig budget merken maar ach zo blijft zo’n mooie lak toch net wat specialer. Toch?! Over het algemeen heb ik van alle merken die holografische lakken maakt wel 1 in mijn stash. Maar het heeft heel lang geduurd voordat ik hier Glitter Gall aan kon toevoegen. Tot voorkort.

Blue Suede Shoes is een hele mooie licht blauwe holografische lak. Ik zag deze lak tijdens een actie bij Enchantra en kon het gewoon niet laten om toch eens een lak van dit merk in mijn virtuele mandje te gooien. Het is wel het kleine flesje met 10ml. Maar nog steeds prima inhoud. Blue Suede Shoes heeft ook een fijne ronde kwast.

DSC_0961-BorderMaker

Ik koos om 2 laagjes aan te brengen waarna de lak mooi dekkend was maar een 3e laag zou eventueel ook niet misstaan. Het is een super mooie blauwe kleur en het holo effect is ook super! De lak droogt wel lekker vlot.

DSC_0956-BorderMaker DSC_0957-BorderMaker DSC_0958-BorderMaker

Glitter Gall is helaas een wat duurder merk maar de lakken zijn zeker niet minder mooi. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om te sparen voor zo’n lakje of als kadotje voor onder de kerstboom. Zou ik het zeker aanraden aangezien Enchantra een paar hele mooie heeft!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Blue Suede Shoes

  1. Deze vind ik nog mooier dan de vorige, WAUW 😀

  2. Wat een prachtig lakje zeg, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge