Blue Pearl

Het is alweer ruim 2 maanden geleden dat ik jullie een prachtige Kleancolor lak liet zien. Dus tijd voor weer een heerlijk kleurtje! In de winter zal het je doen denken aan de ijzige kou maar voor nu is het een prima lente kleurtje.

DSC_3934-BorderMaker

Kleancolor heeft erg mooie lakken en veel verschillende ook. Ik koos vandaag voor een pastel achtig kleurtje met een speciale twist. Blue Pearl is een heel mooi licht blauw kleurtje met een parelmoer/metallic finish. Hoe ik het echt moet noemen weet ik niet het ziet er gewoon heel mooi uit.

De flesjes van Kleancolor zijn mooi vorm gegeven en ook nog eens goed gevuld. De inhoud van de flesjes is dan ook 15ml. De dop is lang en ligt lekker in de hand. De kwast is soepel en smal.

DSC_3935-BorderMaker 

Blue Pearl is dekkend in 3 laagjes en droogt vrij snel. Wel moet ik zeggen dat de lak heel wat streept en hierdoor soms wat moeilijk te lakken is.

DSC_3915-BorderMaker DSC_3916-BorderMaker DSC_3917-BorderMaker 

Al met al vind ik Blue Pearl een mooi lakje die zowel in de winter als in de lente kan. Blue Pearl is te koop bij PolishAholic voor €3,50. 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Blue Pearl

  1. […] koos als basis de Blue Pearl van Kleancolor. Deze konden jullie al zien in de review van maandag. Hierover bracht ik een laagje […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge