Blue Moon

Een blauwe maan… Wat ik me daar bij moet voorstellen geen idee.. Models Own heeft er een eigen interpretatie aan gegeven en zo kreeg ik een idee over wat ik me bij een blauwe maan moet voorstellen… Een prachtige blauwe gloed met glinsterende sterren.
Models Own is een mooi Engels merk met prachtige lakjes. Ik heb er al een aantal en vind ze super fijn. Ze lakken fijn en dekken prachtig. Blue Moon is toch wel een apart lakje. Hij is metallic in het kwadraat. De fijne glitters die erin zitten maken het er niet minder mooi op.

De kwast van Models Own is een ronde dunne kwast die erg soepel lakken. Met een inhoud van 14ml is het flesje ook nog eens prachtig strak vormgegeven. Ik vind het gewoon super fijne en mooie lakjes.


Op het flesje staat dat je het lakje goed moet schudden. Ik rol de lak liever tussen mijn handen dan schudden. Door schudden ontstaan er luchtbellen in de lak. 

Met 1 laagje is dit lakje geweldig dekkend en niets op aan te merken. Net als de andere Models Own lakken die ik heb drogen ze snel.


Ik kocht deze Models Own lak bij Pretty Polish in de opruiming. Normaal kosten de lakken van Models Own €7,50 ik betaalde voor deze €4,95.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Blue Moon

  1. Wendy, wat een mooi lakje! En ja de naam alleen al is fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge