Blue Hypnosis

De zomer lijkt nog ver weg maar ook nog eens lang geleden. Maar goed dan nemen we toch een lakje wat ons een goed gevoel van de zomer even kan opkrikken. Althans het is altijd een beginnetje om zo even weer voor mijn gevoel in de zomer tijd te zijn.

DSC_3643-BorderMakerMijn vriend en ik houden enorm van winkelen. Heerlijk overal de winkeltjes in en dan ook nog eens overal ter wereld. Wij plannen ook regelmatig uitjes om ergens even een dag te gaan shoppen ofzo. Afgelopen zomer hadden we een dagje niets te doen (en dat komt niet heel veel voor in de zomer bij ons) en gingen we samen even heerlijk de stad in. Toen we voorbij Douglas kwamen wou ik even naar binnen. Eenmaal binnen mocht ik een leuk Anny lakje uitzoeken.

Ik koos voor Anny – Blue Hypnosis. Deze helder blauwe lak met enorm veel shimmer is niet zomaar een blauwe shimmer lak. De lak bevat nog een mooie textuur en is hiermee dan ook een prachtige Liquid Sand lak. Het is een klein flesje en bevat 6ml. Hierdoor is het kwastje ook wat kleiner maar wel mooi rond en recht afgesneden.

DSC_3644-BorderMaker

Ik bracht 2 dunne laagjes aan en daarmee is hij heel mooi dekkend. Door de textuur is de lak enorm snel droog. Wel droogt hij iets mat op.

DSC_3593-BorderMaker DSC_3594-BorderMaker DSC_3595-BorderMaker

Ik kreeg deze lak van mijn vriend en ben er enorm blij mee. Wat de lak precies heeft gekost weet ik niet en of ze nog te koop zijn weet ik eerlijk gezegd ook niet. Maar ik ga hier eerlijk gezegd niet van uit. Wel heeft Douglas nog andere prachtige Anny lakken.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Blue Hypnosis

  1. Wauw wat een prachtige kleur blauw en wat leuk dat er een sand effect in zit, anny is een nagellak merk dat ik altijd al heb uit willen proberen maar nooit mee neem, bizar haha

  2. Wat een onwijs mooi lakje.

    PS: Doe jij al mee aan mijn winacties? 🙂

  3. Ik heb persoonlijk zelden tot nooit blauwe nagellak op, hoewel ik het af en toe eens probeer. Ik kan er niet zo heel erg aan wennen 😉 Maar deze is wel ERG mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge