Bleached Neons

Limited Editions altijd leuk om te hebben en om te verzamelen. Naast de bekende merken zijn er ook merken zoals Maybelline die ook aan Limited Editions doen alleen niet iedere maand maar ieder kwartaal. Deze zomer kwamen ze met 4 heerlijke zomer lakken.

Naast het vaste assortiment van Maybelline ColorShow wat ook steeds vernieuwd hebben ze vast ieder kwartaal 4 leuke Limited Editions. Voor de zomer hebben ze Bleached Neons. Voor ons ook wel bekend als de pastel neon lakken. Ze zijn qua kleur niet neon maar qua knallen van je nagels zeker wel! De ColorShow flesjes zijn gevuld met 7 ml en de kwast is plat maar niet breed.Chic Chartreuse is een geel groene lak die echt van je nagels spat. Met 3 laagjes was de lak mooi dekkend.Sun Flare, de oranje zalm kleurige van het stel is prachtig van kleur. Net als Chic Chartreuse dekkend met 3 laagjes.Coral Heat… WAUW! Hoe koraal knallend wil je een lak hebben! En dat met 2 laagjes dekkend! Ik ben verliefd op deze lak.Tropink is net als Coral Heat echt een boem lakje! Ik hou er van en ook deze is dekkend met 2 laagjes. Wel streept hij iets maar ik stoorde me er niet aan!Alle lakken drogen semi mat op. Dit is normaal bij neon lakken en als je er niet van houd dan is dit makkelijk te verhelpen met een shiny topcoat. De lakken drogen redelijk snel en zien er echt knallend uit. Ze zijn voorlopig nog te koop bij diverse drogisterijen. Ze kosten €3,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Bleached Neons

 1. Oke, nu heb ik deze lakken weer gezien en moet ze echt hebben! Ik vind ze stuk voor stuk mooi. Vanmiddag ga ik ze gelijk halen, je hebt me overtuigd met de swatches 😉 Fijne review.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Next Stop … The Bikini ZoneMy Profile

 2. vooral de groene en roze vind ik enorm tof!
  Angelique onlangs geplaatst…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

 3. Wow! Vind ze ook een erg mooie finish hebben trouwens. Mooie collectie!
  NailTalk onlangs geplaatst…Maybelline – Acid WashMy Profile

 4. wel lieve kleurtjes 😀
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 30/6; Start Your Summer!My Profile

 5. Wat leuk, stuk voor stuk!
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: Tinkerbell toenailsMy Profile

 6. De kleuren zijn stuk voor stuk erg mooi! Ondanks de drie laagjes die sommigen nodig hebben denk ik dat ik er toch een paar ga halen!

 7. Ik heb zojuist Coral Heat gekocht. Ik ben er helemaal blij mee! Morgen de rest maar halen 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Next Stop … The Bikini ZoneMy Profile

 8. Ik vind deze collectie zo verschrikkelijk mooi! Echt heel erg gaaf!
  Rebecca onlangs geplaatst…Tag; Been there done thatMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge