Blauw Paars Blauw

Met deze titel hoor ik je denken… Wat gaan we nu weer krijgen. Nou een prachtige blauwe lak van de Make Up Studio. Alleen is de lak niet zomaar en alleen maar blauw. En hoe dat zit is vandaag te lezen.


Tijdens 1 van mijn bezoekjes aan de winkel in Eindhoven zag ik deze beauty staan. Iedere keer loop ik even langs de nagellakjes en iedere keer zie ik weer nieuwe of beter gezegd andere mooie plaatjes. 

In het flesje op de foto zie je het niet heel goed maar deze blauwe lak met nummer 82 heeft een enorm prachtige paarse gloed die word veroorzaakt door de miniscule paarse shimmers die erin zitten. 

Nummer 82 nam mijn aandacht en na goed kijken vond ik het een prachtige lak. En ging het zwarte doosje met het lakje daarin met mij mee naar huis.


Net als alle andere lakjes van de Make Up Studio zitten de vierkante flesjes in een strak zwart doosje verpakt en hebben ze een kijkraampje om zo te kunnen zien welk lakje erin zit. Erg sjiek! 

De vierkante flesjes hebben een zwarte vierkante dop. Deze is eraf te halen en hieronder zit een klein zwart dopje. Ik laat de vierkante dop er altijd opzitten, ik vind dit persoonlijk prettiger lakken. De kwast is niet speciaal maar gewoon normaal en erg fijn met lakken.


Hmm nog steeds zie je niet goed dat er een prachtige paarse gloed in zit. Maar vandaar ook de titel naam omdat blauw toch wel echt overheerst en op je nagels is de paarse gloed dan ook heel subtiel. 

De lak is dekkend in 1 laagje en ik vind dit echt erg fijn. Daardoor kun je deze lak net even sneller opbrengen dan wanneer een lakje 2 laagjes nodig heeft. 


Ja eindelijk! De subtiele paarse gloed is te zien. Je moet wel goed kijken hoor maar hij is er zeker! En kijk hoe mooi de lak dekt in 1 laagje! Ook droogt deze lak erg snel dus gewoon een beauty! 

De lakken van de Make Up Studio zijn te koop in de Make Up Studio Brand Stores en kosten €12,90. Niet heel goedkoop maar wel een super kwaliteit! 

Sinds kort zit er ook een Brand Store in Eindhoven. Terugblikken op de opening? Dat is mogelijk! -> Klik.

Liefs,
Wendy

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Blauw Paars Blauw

 1. Poeheee… Leuke kleur, maar idd het paars is ver te zoeken! Dacht eerst hij dekt niet. Maar dat is dus die extra kleur! Wel prijzig!
  En… Mijn order is net betaald! Poehee, nu heb ik straks ook die Spaanse lakjes waar jij zo van houdt! Ben benieuwd!
  Ook kon ik eindelijk de blauwe show your feet van Essence scoren! Collectie compleet nu! Yeah! Bedankt voor je tip!

  • Ja op de foto was het erg lastig vast te leggen… Erg jammer dit was de beste foto. Vond het een fijn en mooi lakje en in het echt was die paarse gloed gelukkig beter te zien 😉

   OEH! Ben benieuwd! Laat maar weten als je bestelling er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge