BigCityNails *Strawberry Cupcake*

Nu ik ondertussen wel heel veel nagellak heb en heb uitgeprobeerd werd het eens tijd voor verschillende indie lakken. Al een hele lange tijd zit ik er op internet uitgebreid naar te kijken want wat zijn ze mooi….

Over de hele wereld zijn diverse indie merken/namen te vinden maar zelfs in ons kleine landje zijn er een aantal merken/namen die hele mooie indie lakken maken! Ik had al vaker op de site van Tanja gekeken en toen vond ik het toch wel eens tijd dat ik 1 van de prachtige BigCityNails lakken ging bestellen. Mijn eerste keuze hebben jullie al kunnen bewonderen. Vandaag laat ik jullie mijn tweede lakje zien. Het flesje is het zelfde en ook hier is bovenop de de dop een soort grote rhinestone geplaatst zodat je goed kan zien om welke lak het gaat. De inhoud is 10 en de kwast is rond en lakt prima!Strawberry Cupcake is een prachtige roze lak met daarin allerlei verschillende glitters. De basis vind ik persoonlijk naar een wat metallic achtige lak nijgen maar het past wel bij deze lak. De lak bevat ook nog eens prachtige roze glitters, grote lila glitters en paarse vierkante glitters. In 2 laagjes was de lak dekkend en hij droogt prima. Wel zou ik een topcoat aanbrengen om te voorkomen dat je achter de iet wat uitstekende glitters blijft hangen.

Hebben jullie al eens gehoord van indie lakken? Of heb je ze zelf? Ik heb er nu een aantal en vind ze toch wel een stuk specialer. Deze lak kocht ik bij BigCityNails en betaalde er €6,95 voor.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BigCityNails *Strawberry Cupcake*

 1. Mooie lak, ik heb zelf geen Indielakken maar ze zien er altijd erg bijzonder en kleurrijk uit!
  Mirjam onlangs geplaatst…Tip: Hema notitieboekjes!My Profile

 2. Ze zien er inderdaad wel erg apart uit!
  Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Wat ik op een regenachtige middag doe!My Profile

 3. One of a kind! Mooi kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – The Giver collectieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge