BigCityNails *Nameless Blue Wonder*

De afgelopen jaren zijn er echt veel indie merken bij gekomen. Maar helaas zijn er ook al enkele weer gesneuveld. Maar ook deze merken hebben prachtige lakken gemaakt en vandaag laat ik jullie 1 zien.

Helaas is het merk BigCityNails opgeheven. Ik vond dat Tanja echt prachtige, leuke en vrolijk lakken maakte. Toen ik hoorde dat ze er mee ging stoppen vond ik dat echt zo ontzettend jammer. Ze had nog enkele lakken en wat prototypes en deze verkocht ze via haar Instagram.

Deze prachtige naamloze lak heeft een licht blauwe basis met daarin 2 maten zilveren glitters en 2 maten blauwe glitters. Ook bevat de basis lak een prachtige subtiele shimmer. Met 2 a 3 laagjes is de lak dekkend. Wel zou ik de lak even aflakken met een topcoat om de bobbels van de glitters te egaliseren. De lak droogt zelf best snel.Zoals ik al zei bestaat BigCityNails niet meer. Ik heb nog een aantal lakken meer en er zal vast en zeker af en toe wel een lakje voorbij komen. Ik vind ze te leuk om ze niet te laten zien aan jullie. Hoe jammer ik het ook vind, dat je de lakken niet meer kunt kopen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to BigCityNails *Nameless Blue Wonder*

  1. Jammer dat dit niet meer te koop is en dat Tanja ermee gestopt is. Ik vind het mooi de combinatie van creamy en een grove glitter.
    Lonneke onlangs geplaatst…Win 3x Beautyill Liquid Nail Art TapeMy Profile

  2. De glittertjes misschien niet helemaal mijn ding zo, maar die kleur <3 <3 Hij is lief!
    Nailtalk onlangs geplaatst…Tux Polish Pretty Christmas Sweater & ElderberryMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge