Berry And Bright

Ondanks dat de feestdagen voorbij zijn begint de winter nu pas. Buiten is het koud en heel het land is in de ban van de sneeuw die vallen gaat. De 1 vind het geweldig de ander verafschuwd het. Voor de feestdagen had Enchantra leuke actie met alle lakjes uit de feestdagen collectie en ik bestelde hier de lakjes uit de Winter Affair Collectie van Color Club. Vandaag 1 van die lakjes Berry and Bright.Een aantal van jullie zullen zich afvragen of ik ziek ben geworden… Dit is ondertussen al het 4e rode lakje wat ik heb. En dat terwijl het echt niet mijn kleur is. Maar ondanks dat moet ik toch toegeven dat dit een lakje is waar ik toch een soort van verliefd op ben geworden.

Het is namelijk een mooie diep rode lak met heel veel rode glitters erin. Color Club heeft best grote flesjes en zijn gevuld met 15ml. De kwast is niet speciaal en gewoon een mooie ronde kwast die soepel lakt.


Ook buiten de feestdagen is dit een prima draagbaar lakje. Hij dekt in 1 laagje en droogt super snel. Het is dus en makkelijk lakje om snel voor vertrek nog even op te doen. 


Ik kocht dit lakje bij Enchantra voor €2,72. Helaas is dit lakje niet meer te koop. Mocht het nog terug komen op voorraad kost dit lakje €3,95.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Berry And Bright

  1. Heeeeeeeel mooi! En voor die prijs! Pompom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge