Ben er klaar voor!

Florida 2013

Hallo daar!! Alweer een dag voorbij! Vandaag was het tijd om bij Universal Studio’s op bezoek te gaan. Tot aan vanochtend had ik totaal geen idee wat ik me bij Universal moest voorstellen. Om 11 uur kwamen we aan bij de entree en was totaal niet druk. We besloten om het park tegen de klok in te bewandelen, in tegenstelling tot de meute die meteen begon bij Rip Ride Rockit en Despicable me.

DSC_1801-BorderMaker  DSC_1805-BorderMaker DSC_1804-BorderMaker DSC_1802-BorderMaker

Als eerste gingen we dan maar naar ET Adventure. Maar voor we daar aankwamen liepen we tegen een dansende Sponsbob op. Dit zag er echt super grappig uit. Na een rondje foto’s met Sponsbob en Patrick zijn we verder gelopen richting ET. Het was een fantastisch mooie darkride en ging over ET die zijn eigen planeet moest redden. Alles zag er binnen tip top uit! Na ET hebben we gauw een rondje gemaakt in de Woody Woodpacker achtbaan om vervolgens naar The Simpsons te gaan. Ik vond het een ontzettend toffe simulator. Het gaat over een nieuw te openen attractie in Krustyland. Als je voor deze attractie staat heb je ook echt het gevoel dat je door het dorp van de Simpsons loopt. Alles is precies zoals je het kent uit de tekenfilm.

DSC_1820-BorderMaker DSC_1822-BorderMaker DSC_1823-BorderMakerDSC_1831-BorderMaker DSC_1828-BorderMaker DSC_1825-BorderMaker DSC_1824-BorderMaker

Na the Simpsons gingen we naar de shooter, Man in black. Het was wel een goede shooter, ik had zoals gewoonlijk weer gewonnen ( 😉 ) maar het harde ronddraaien had van mij niet gehoeven. Na een rondje in de nieuwe attractie Transformers 3D (een simulator 2.0) en de indoorachtbaan the Mummy, welke trouwens ook ontzettend goed was met een aantal verrassende effecten, was het tijd voor de grootste achtbaan van het park, de Rip Ride Rockit. Ook over deze achtbaan was ik zeer enthousiast. Tijdens de rit kan je gewoon je eigen muziek uitkiezen en dus horen 😀 Hoe vet is dat dan?!

DSC_1866-BorderMaker DSC_1877-BorderMaker DSC_1878-BorderMaker

Uiteindelijk waren we al best vroeg klaar en hadden we alles al gedaan en besloten we nog een foto rondje te gaan doen. Toen we aankwamen bij The Simpsons besloten we hier nog een x in te gaan. Evenals even later in The Mummy. Toen we uit de achtbaan kwamen begon ineens de parade en zelfs met de achtbaan ervoor stonden we nog helemaal vooraan. Het zag er grappig uit maar niet zoals de parade in Disney. Toch hebben we er lachend naar staan kijken.

DSC_1816-BorderMaker DSC_1817-BorderMaker DSC_1819-BorderMaker DSC_1834-BorderMakerDSC_1845-BorderMaker DSC_1860-BorderMaker DSC_1854-BorderMaker DSC_1851-BorderMaker DSC_1850-BorderMaker

Daarna besloten we nog een ritje in de Rip Ride Rockit te doen, rondje winkel en daarna vonden we het welletjes en was het tijd om te eten. En waar kun je beter eten dan in ’s werelds grootste Hard Rock Café. We hebben lekker genoten van nacho’s, ik een lekkere hamburger en Wendy garnalen en als toetje een chocolate fudge taart waarvan ik het ijs mocht hebben.

DSC_1892-BorderMaker DSC_1884-BorderMaker DSC_1890-BorderMaker DSC_1889-BorderMaker DSC_1893-BorderMaker

Toen we weggingen was ineens de beensteun van mijn rolstoel niet meer goed te krijgen en dus gingen we even snel naar de Walmart (ja alweer) Hier stond ik bij het gereedschap even te kijken en ja ik heb de beensteun mee naar binnen genomen en heb ik daar ter plekke staan maken. Waarom iets kopen als je het in de winkel ook kan testen ;).

Tot zover de dag van vandaag! Aangezien we moe zijn is het niet een heel uitgebreid verhaal geworden maar ach! Morgen gaan we eerst uitslapen en dan naar Disney’s Magic Kingdom!

Dus voor nu weltrusten en anders zeg ik alvast goedemorgen!

DSC_1807-BorderMaker

Groetjes,
Wouter & Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to Ben er klaar voor!

  1. Leuk hoor al die verhalen!

  2. haha geniaal van in de walmart het maken, geef jullie groot gelijk, ziet er weer erg tof uit!

  3. Je eigen muziek luisteren in een achtbaan? Hoe dan? Krijg je een koptelefoon op ofzo?
    Leuk verhaal weer hoor! 🙂

    • In iedere stoel zitten een soort boxen en op de beugel zit een soort mp3 speler. Hier kies je een nummer uit een lijstje die hun hebben samen gesteld daar druk je op en dan doordat de boxen in de richting van je hoofd staan hoor alleen jij die muziek en niet die van je buurman ofzo 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge