Beautyfull Nail Art *Dierendag*

Pooh het was dit jaar een hel karwei. Ik wou echt wat anders dan andere jaren maar vond het erg lastig. Maar uit eindelijk is het gelukt.

Mijn eerste plan was om konijntjes te maken. Helaas na een hele middag zitten ploeteren lukte het niet en mijn hand begon steeds harder te bibberen. Toen heb ik het maar opgegeven en besloot ik de volgende nieuwe dag maar tijger nagels te maken. Helemaal leuk na een Disney bezoek dus misschien heeft de vakantie nog iets van invloed op mij 😉

Ik begon met een gradiënt met een goede dekkende witte lak, Flashy Pumpkin en Mister Rusty van Essence. Zo kreeg ik de kleuren het mooist in een tijger tintje. Na het sponsen met een nat make up sponsje snel een sneldrogende topcoat zodat de kleuren nog mooier in elkaar over lopen. Als het geheel goed droog is kun je met een klein kwastje en zwarte lak de strepen tekenen. Het is super simpel en het effect is geslaagd!Ik ben erg blij met het resultaat. Ik wens jullie een hele fijne dierendag!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautyfull Nail Art *Dierendag*

 1. mooi gemaakt 😀
  femketje onlangs geplaatst…3X ELF Lipsticks.My Profile

 2. Je konijntjes mogen dan niet gelukt zijn maar vind deze erg gaaf geworden! Roaarrrr 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Kaleidoscope ‘Beautifulness’ – No. 5 Russian KrasotekaMy Profile

 3. Leuke nail art!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Golden Rose Lipstick 45My Profile

 4. Wow Wendy, deze nail art is gaaf, ja ik ben nu eenmaal een tijgertje van Winnie de Poeh fan!
  Petra onlangs geplaatst…Het hoe en waarom van het lichaam scrubben!My Profile

 5. Ik vind je nail art echt heel erg mooi geworden, wauw!! 😀 Jammer dat de konijntjes niet zijn gelukt maar deze is ook echt fantastisch!! LOVE it! <3
  Kimberly onlangs geplaatst…Rituals Diwali – Festival of light LEMy Profile

 6. normaal is dit niet zo mijn ding maar op de een of andere manier vind ik hoe jij het gedaan heb wel erg tof!
  Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge