Beautifull Nail Art

Wendy Nail Art

Toen ik voor de kerst de 1+1 kortingactie van Essence had geactiveerd met mijn voordeelkaart hoopte ik dat ze de nieuwe plates hadden liggen. Ik had deze al eens voorbij zien komen en vond ze wel erg tof. En aangezien ik ze tot nu toe nog allemaal heb horen deze er ook bij. Vandaag laat ik 1 van de 2 plates zien.

DSC_3473-BorderMaker

Als basis gebruikte ik de wit grijze OPI lak, My Boyfriend Scales Walls. Ik had bedacht dat het wel leuk zou zijn om hier met paars een leuke ‘kronkel’ op te stempelen. Deze ‘kronkel’ staat op 1 van de 2 nieuwe plates. Het is een full nail design en dus gaf het blanco kleurtje net wat extra’s.

DSC_3475-BorderMaker

Omdat ik er net wat anders tussen wou hebben koos ik uiteindelijk nog voor de paarse holografische lak van PUPA. Hiermee maakte ik op mijn ringvinger een extra accent. Althans dit was de bedoeling. De rest stempelde ik met de paarse stempel lak van Dashica.

DSC_3478-BorderMaker

Ik ben niet heel erg te spreken over het resultaat. Ik moet ook zeggen dat het stempelen van dit plate heel erg lastig ging. Wat ik ook probeerde het patroon kwam niet mooi op mijn stempel. Toen ik andere patroontjes probeerde gaven dit hetzelfde probleem. Ook heb ik nog geprobeerd om van stempel te wisselen maar niets hielp. Ik denk dus dat ik net een plate heb wat niet goed is. Erg jammer!

DSC_3470-BorderMaker DSC_3471-BorderMaker

De Essence plates zijn te koop bij de Kruidvat filialen met een extra nail art schap. De plates kosten €1,59 per stuk.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. zo slecht ziet t er niet uit hoor…leuke combi zo.

  2. Het resultaat vind ik toch wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge