Beautifull Nail Art – WK

Dit artikel was ook te lezen op Beautyfizz maar omdat ik deze nail art wel erg geslaagd vond en Nederland vanavond nog een laatste poule wedstrijd moet spelen wou ik hem ook hier even plaatsen.

Het thema wat Angelique en ik verzonnen was namelijk het WK. En ondanks dat ik totaal niets om voetbal geef en ik vind dat ze zich eerst maar moeten bewijzen in de voorrondes vind ik het wel leuk om mezelf tijdens zo’n wedstrijd op te doffen.

Leuke make up looks en sprekende nagels. Dat is waar het bij mij meer speelt. En omdat ik het wel leuk vind om eens iets anders te doen dan alleen maar oranje of rood-wit-blauw nagels besloot ik eens te kijken naar de vlaggen in de poule waar Nederland ook in zit.Wat gebruikte ik voor deze nail art:
-Rimmel – White Hot Love
-BarryM – Blue Grape
-BarryM – Summer LE 2013
-Essence – Beijos De Brazil
-China Glaze – Red Satin
-Striping tape
-Klein penseel
-Klein Schaartje (niet op de foto)

Als eerste ging ik bepalen welke nagels welke basis kleur kregen. Dit afhankelijk van de vlag. Omdat de poule uit 4 landen bestaat besloot ik de vlag van thuisland Brazilië op mijn middelvinger te gaan maken.Nadat de basis laag goed droog was en uitgehard kon ik beginnen met het knippen van de tape. Zorg dat de stukjes lang genoeg zijn zodat ze ruim over je nagel komen. Om de plak laag iets minder plakkerig te maken kun je het eerst op je hand even plakken.Toen ik alle vingers had afgeplakt ging ik met druppels lak op een sheet en een klein penseel de vakjes inkleuren in de juiste kleuren. En als ik een vakje klaar had, meteen de tape eraf gehaald. Als je hier te lang mee wacht trek je draden en krijg je geen strak effect.

Als laatste ga je de precieze werkjes doen. Zoals de ‘sterren’ op de Australische vlag, de wereld bol op de Braziliaanse vlag en de ster op de Chileense vlag. Als sterren heb ik stippen gebruikt.Hebben jullie ook een WK nail art gemaakt tijdens de wedstrijden? Ik ben benieuwd of ze vanavond de volgende ronde halen!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art – WK

 1. Heel leuk geworden! 😉 en yep, ik heb ook een WK nailart online staan. 😉 en zijn ze niet al door naar de volgende ronde? Of alleen met minimaal gelijkspel? Ach…maakt niet uit! Ik doe een gokje en ik zeg 2-1 voor Nederland! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: WK 2014 Holland nailsMy Profile

 2. Hij is zo lekker kleurrijk! Leuk gedaan. Vanavond spelen ze een beetje voor spek en bonen maar toch vind ik het nu al spannend haha!
  NailTalk onlangs geplaatst…P2- DreamyMy Profile

 3. Ik heb deze nail art inderdaad eerder voorbij zien komen. Maar ik blijf hem erg mooi vinden!
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Got On The Blues For RedMy Profile

 4. vond het een unieke art vooral omdat je ook andere vlaggen erbij gedaan heb maar de kleuren die je gebruikt heb zijn ook mooi en helder i love it
  Angelique onlangs geplaatst…Kruidvat solait hair protection sprayMy Profile

 5. Gorgeous nailart! We hebben ze ook allemaal gewonnen, de jongens hebben het weer geflikt!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Een droom wordt werkelijkheid.. de BEAUTY KONING SHOP!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge