Beautifull Nail Art – WK

Wendy Nail ArtVanavond moet Nederland weer op het veld staan. Ik hoop echt zo dat ze winnen en dat we woensdag nog een potje mogen voetballen. Het mooiste zou natuurlijk die finale zijn maar voor nu rondje voor rondje verder is al goed πŸ˜›

Speciaal voor vanavond wou ik weer een nail art maken. Ik koos ervoor om iets te doen wat ik nog maar weinig voorbij heb zien komen. Het hoort niet bij de Nederlandse leeuw maar ik vind het zeker geslaagd!
Ik vertel even welke kleuren ik gebruikt hebt zodat je het gemakkelijk na kunt maken. Je hoeft hierbij niet naar de merken te kijken natuurlijk.
-Rood
-Wit
-Blauw
-Oranje
-Goud
-Een penseeltje

Als basis lakte ik mijn nagels wit en mijn ringvinger oranje. Vervolgens ging ik met mijn penseel een soort zebra strepen trekken en aan de onderkant van mijn nagels begon ik met blauw. En na alle vingers met blauw te hebben gedaan doe ik hetzelfde met rood. Op de oranje nagels maak ik dezelfde strepen maar dan met goud.Breng de topcoat zwevend aan zodat de kleuren niet overlopen in het witte. Ik bracht nog een laagje oranje glow in the dark glitters aan en klaar is kees. Super makkelijk en zeer herkenbaar πŸ˜‰DSC_5924-BorderMakerIk wens jullie een prettige wedstrijd vanavond en dat we maar weer mogen winnen!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art – WK

 1. Heel erg leuk gedaan Wendy! πŸ˜‰
  Mandy onlangs geplaatst…Action budgettip: data/oplaadkabel Iphone/Samsung.My Profile

 2. Heel erg leuk gedaan! Ik hoop dat het wat gelukt brengt voor vanavond πŸ˜‰
  Mirjam onlangs geplaatst…Blogsale: beautypakketjes & nagellakMy Profile

 3. Leuke WK nail art!
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail art DistressMy Profile

 4. Prachtig! En inderdaad uniek πŸ™‚
  NailTalk onlangs geplaatst…De leukste WK nagels!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge