Beautifull Nail Art *Wave Tips*

Toen ik jullie BarryM – Watermelon liet zien verklapte ik al dat ik er een simpele nail art op had gemaakt. En vandaag laat ik zien hoe.

Mensen die mijn artikelen op Gift Avenue voorbij zien komen hebben het misschien al gezien maar vandaag laat ik hem hier zien.
Ik gebruikte voor deze nail art hele simpele dingen. Een kartelschaar, schilderstape en 2 kleuren lak. Hoe simpel kan je het hebben.

Als basis lakte ik mijn nagels met BarryM – Watermelon. Ik knipte de tape door met mijn kartelschaar en plakte deze op mijn tips. Vervolgens koos ik Catrice – Luxury Lacquers – Liquid Metal – Be My Mermaid (jemig wat een mond vol als je het zo voluit zegt) om de niet afgeplakte stukken te lakken. Na het lakken meteen de tape verwijderen. En het geheel goed laten drogen. Omdat de kleuren weinig verschillen maar de finishes echt totaal anders zijn zie je de golfjes van de tape super goed.

Ik vind het een erg leuke techniek om met tape iets te maken. Iets wat ik nog niet heel veel vaker heb gedaan maar wat ik zeker vaker ga doen. Maken jullie wel eens een tape nail art?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Wave Tips*

 1. Complimenten voor de kleuren combi! Met tape werken is zo leuk vind ik. Veel gedaan en nu ik dit zie kriebelt het ook wel weer. Mooie nail art meid!
  PS: een van de lakjes die je me hebt gestuurd staat nu online <3
  NailTalk onlangs geplaatst…P2 – Novel BlueMy Profile

 2. Wat een onwijs leuke combinatie zo, ik hou hier wel van
  Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

 3. […] konden vorige week al mijn schilderstape nail art zien maar onder het kopje tape vallen nog meer technieken waaronder striping tape. Ik heb echt een […]

 4. […] is de lak dekkend in 2 laagjes en droogt hij lekker snel. Ik heb deze lak al eens gebruikt in een nail art.08 Thunder From Down Under -Shiny- is een hele andere soort lak dan de andere. Deze zwarte lak […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge