Beautifull Nail Art *Stamping Autumn*

De herfst is alweer een tijdje aan de gang en voor je gevoel is het al praktisch winter maar niets is minder waar. Nog ongeveer een maandje kun je genieten van de herfst maar als deze net zo’n lange nasleep krijgt als de zomer vraag ik me af wanneer en of het wel echt winter word.

Persoonlijk vind ik de herfst het ergste van alle seizoenen. Het word donkerder, de blaadjes vallen van de bomen en ondanks de mooie warme kleuren die de natuur ons geeft word ik er vaak alleen maar chagrijnig van. De zomer is voorbij en het duurt nog erg lang voor de zomer weer komt. Maar ik moet zeggen, met dank aan de lange nazomers, dat het dit jaar opzich best wel mee valt. En over een maandje worden de dagen ook alweer langer dus ik ben blij!Maar omdat ik dit jaar er iets minder problemen mee had dat het herfst was en natuurlijk nog is. Vond ik het zelfs leuk om stamping nail arts te maken met herfstige kleuren. De kleuren die je buiten ziet, terug gebruiken op je nagels. Het is weer eens wat anders dan alleen de mode kleuren te gebruiken die je in de winkels ziet.Persoonlijk vind ik de geel/oranje nail art het mooist maar die andere heeft ook wel weer iets. Toch werd ik er niet heel warm van.
Maken jullie wel eens seizoen nail arts?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Stamping Autumn*

 1. Ik vind ze beide heel mooi, maar die oranje heeft wel iets warms! 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…OPI Limited Edition giftsets 2014My Profile

 2. Die geel oranje nail art steekt er met kop en schouders boven uit. Heel mooi en herfstig!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – Liquid CrystalMy Profile

 3. de oranje nail art trekt mij inderdaad ook meer aan dan de andere…het opvallende vind ik altijd wel mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Revlon: Uniq One…getest!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge