Beautifull Nail Art *Slimy Halloween*

Vandaag alweer een Nail Art online. Soms heb je van die momenten dan gaat het gewoon goed en heb je tal van ideeën. En in zo’n periode zit ik.

Natuurlijk is Halloween een grote inspiratie bron voor mij en er zijn genoeg dingen waarvan ik nog een nail art van zou willen maken maar sommige dingen gaan mij net iets te ver. Maar of het nou moeilijk is of niet uiteindelijk draait het om het resultaat en vandaag gaan we het lekker makkelijk houden.

Ik gebruikte eigenlijk allemaal producten die je kunt shoppen bij GetYourNailsDone tegen leuke kleine prijsjes.

GYND Let It Glitter – Midnight Passion
Safari – Neon Groen
Dottingtool

Als basis gebruikte ik de Midnight Passion. Een donkere maar toch sparkly background voor deze nail art vond ik toch wel erg geslaagd. Zo blijft het ook nog een beetje chique ipv alleen maar horror 😉

Toen de basis goed droog was pakte ik mijn plaatje en een dottingtool. Ik legde een flinke druppel neon groen van Safari erop en ging aan de slag. Als eerste dotte ik mijn tips. Dit hoeft niet netjes en strak immers moet het lijken alsof het is uitgelopen. Daarna ga je op verschillende plekken wat naar beneden dotten. Hierdoor krijg je het effect van uitgelopen slijm. Ik koos ervoor om op sommige plekken een druppel te laten vallen.Hoe simpel is dit?! Voor je het weet heb je een smerig slijmerig effect op je nagels. En het leuke van alles? Ik kwam er per ongeluk nog achter dat de groene lak van Safari ook nog oplicht onder blacklight!Ik ben echt dol op Halloween en nail arts maken in deze tijd is gewoon nog leuker.

Hebben jullie al Halloween Nail Arts gemaakt?
Wil je deze terug zien op 31 Oktober op MissPinkyNails? Stuur ze dan op vóór 30 Oktober naar info@misspinkynails.nl en wie weet zie je jou Halloween art wel terug in de verzameling.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Slimy Halloween*

  1. Hoe gaaf Wendy! Perfecte kleuren combinatie! 😉 Xxx
    Mandy onlangs geplaatst…Fall Favorites Tag.My Profile

  2. Die foto’s onder blacklight, ZO gaaf! Erg leuk, wil ze ook nog eens maken, dit design!
    NailTalk onlangs geplaatst…Antique Flowers Prt. 2 – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge