Beautifull Nail Art *Purple Tape*

Na al diverse nail art technieken te hebben geprobeerd en onder de knie te hebben. Werd het toch eindelijk eens tijd voor weer iets nieuws wat ik eigenlijk nog nooit eerder echt geprobeerd had. TAPE!

Jullie konden vorige week al mijn schilderstape nail art zien maar onder het kopje tape vallen nog meer technieken waaronder striping tape. Ik heb echt een stuk of 10 van de rolletjes en had er nooit eerder al iets mee gedaan dus tijd om dat eens te veranderen. Ik zie bij LinvanT altijd de mooiste dingen met tape voorbij komen dit inspireerde mij. Al begin ik met een simpele versie natuurlijk πŸ˜‰
Ik gebruikte voor deze nail art:
Basis lak – KIKO – Mauve Grey
Top lak – KIKO – Dark Mauve
Glitter top – Orly – Pixie Powder
Striping tape

Als eerste lakte ik mijn nagels in een basis kleur ik koos hier voor de lichte KIKO – Mauve Grey die jullie al konden zien in een review.Vervolgens knipte ik wat strookjes van mijn striping tape en ging deze in een duidelijke en voor mij makkelijke volgorde in ruitjes op mijn DROGE nagels plakken.
Tip: onthoud de volgorde van het plakken goed voor het verwijderen van de tape.

Ik werk nagel voor nagel ivm de tape die niet te lang moet blijven zitten. Ruitjes geplakt dan de topper KIKO – Dark Mauve erover. En in omgekeerde volgorde dat je de tape hebt geplakt verwijderen. De laatste als eerste en de eerste als laatste. Daarom is het erg belangrijk om de volgorde te onthouden.
Ik besloot om nog een leuke paarse glitter erover heen te lakken.

Voor mijn eerste ruitjes tape nail art ben ik erg tevreden. Er zullen de komende tijd nog wel meer zulke nail arts volgen want ik heb er plezier in :D.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Purple Tape*

 1. Erg leuk. Met tape kan je zoveel kanten op
  Dailynailsart onlangs geplaatst…JewelCandle.My Profile

 2. Eigenlijk ga ik paars als nagellak tint steeds mooier vinden als ik dit zo bekijk…erg mooi!
  Petra onlangs geplaatst…Cattier Paris, Whitening tandpasta met Souak extract..My Profile

 3. Prachtige nail art! Erg leuk πŸ˜€
  NailTalk onlangs geplaatst…Inspired by… Retronail – Nail ArtMy Profile

 4. Ik vind het echt een hele mooie nailart <3 WAUW πŸ˜€ Ik wil dit ook eens maken haha
  Kimberly onlangs geplaatst…Project Positief Tag!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge