Beautifull Nail Art *Pattern on Malena*

Soms zit ik op mijn kamertje en ben ik een beetje aan het prutsen met wat lakjes. De laatste tijd is dit best wel vaak gebeurd en pakte ik ook mijn image plates er weer eens bij. Ja ik krijg weer lol in nail arts maken.

Na het swatchen van deze prachtige lak van Malena bedacht ik me hoe mooi dit zou zijn met een lila patroon erover. Dus ik pakte mijn paarse stempel lak en wat imageplates om een leuk patroon uit te zoeken. En et voilá!

Het is subtiel maar ik ben er toch wel weer erg blij mee. Op zulke momenten vraag ik me altijd af waarom ik dit niet gewoon wat vaker doe. Het lukt me goed en heb genoeg plates om leuke dingen mee te maken.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Pattern on Malena*

 1. hoe leuk. ik kan dat echt niet…zo jammer! 😉 Xxxx
  Mandy onlangs geplaatst…Mandy’s blog link-up party #1My Profile

 2. leuke plate, ik gebruik mijn konad producten bijna nooit meer…
  XOXO esmee
  esmee onlangs geplaatst…COTM: disney!My Profile

 3. Wat is ie mooi geworden! Prachtige kleuren combi ook. Ik begin ook de smaak te pakken te krijgen met stempelen 🙂 Goed gelukt!!
  NailTalk onlangs geplaatst…P2- Can’t get enough!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge