Beautifull Nail Art *Holo Gradiënt*

Op Instagram zijn genoeg Nail Art accounts te vinden. Zelf volg ik er een aantal waaronder Nailartvids. Hier komen een aantal filmpjes per dag voorbij. Leuk ter inspiratie.

Toen ik van de week even zat rond te neuzen op Instagram kwam er een filmpje voorbij waarbij ze gebruik maakten van een holo gradiënt. Aangezien ik dol ben op holografische lakken en deze dus ook genoeg heb besloot ik deze gradiënt eens na te maken.

Ik koos voor 3 lakken van Color Club – Halo Hues.
Eternal Beauty (paars)
Over The Moon (blauw)
Kismet (groen)
Ik besloot de gradiënt diagonaal te maken. Helaas zie je het effect van blauw naar groen iets minder dan van paars naar blauw maar toch was ik er erg blij mee.Omdat ik vond dat er best nog wel een accent nagel gemaakt kon worden pakte ik mijn vinyls erbij. Ik koos voor een chavron effect. Plaatste de vinyls nauwkeurig en lakte er met een zwarte lak overheen. Terwijl de lak nog nat is verwijder je voorzichtig de vinyls.Ja, ik ben erg blij met dit effect. Ik twijfelde of ik zo alle nagels zou doen maar heb het gewoon bij een accent nagel gehouden. Ik hou wel van dit soort effecten.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Holo Gradiënt*

 1. het effect van de accent nagel is inderdaad onwijs tof om te zien
  Petra onlangs geplaatst…Budget: Perfect touch, eyeshadow 02My Profile

 2. wauw zo mooi die kleuroverloop!
  femketje onlangs geplaatst…Massive Action Xmas Haul!My Profile

 3. Jaaaaa holo gradient! Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Trind – Time for Treats LE – Prt. 2My Profile

 4. Ik vind gradiënt altijd al mooi maar door het special effect van deze nagellak samen is echt echt prachtig!

 5. Ik zeg: zeer geslaagd!!

 6. Ziet er mooi uit!
  bymarlayne onlangs geplaatst…Music Of The Month: NovemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge