Beautifull Nail Art *HAPPY HALLOWEEN*

HAPPY HALLOWEEN!!
Vandaag weer een super simpele maar wel erg leuke nail art (in plaats van een Special Eye) voor jullie. Op het moment van maken wou ik eigenlijk wat anders maar dit kwam beter uit de ‘verf’.

Ik lakte mijn nagels in de basis met de oranje lak van Essence genaamd Flashy Pumpkin. Perfecte Halloween oranje lak. Om het toch net wat specialer te maken lakte ik er 12-12-12 van BigCityNails over heen. En toen ging ik bedenken wat ik er nou mee wou maken.

Ik besloot om met striping tape te gaan werken. Aangezien dat steeds beter gaat kon ik hier mooi verder mee aan de slag. Ik plakte 4 strepen in een soort van spinnenweb op mijn nagels en lakte hier met Catrice – Luxury Laqcuers – Liquid Metal – Thunder From Down Under overheen. Meteen de tape weghalen in de omgekeerde volgorde dan dat je geplakt hebt en je bent klaar. Super simpel maar zo’n leuk effect en ook echt 100000 mogelijkheden!

Hebben jullie nog halloween nail arts gemaakt? Ik heb er nog 1 gemaakt. Die doet momenteel mee aan een winactie als deze actie voorbij is wil ik deze ook graag met jullie delen!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *HAPPY HALLOWEEN*

 1. heel mooi gedaan Wendy. Je neemt altijd de mooiste lakjes om te combineren! 😉 Xxx
  Mandy onlangs geplaatst…Update No-Buy periode.My Profile

 2. ik kom helemaal tot rust van de halloween nail art, hij is echt te gek leuk!
  Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt: in Oktober …My Profile

 3. gaaf effect!
  femketje onlangs geplaatst…Happy Halloween!My Profile

 4. Echte Halloween kleurtjes! Leuk! En tape gebruiken is gewoon zo leuk om te doen!
  NailTalk onlangs geplaatst…Kaleidoscope – My Garden Of Eden 06My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge