Beautifull Nail Art – Happy Birthday!

Wendy Nail ArtVandaag is de dag, dat ik 28 jaar worden mag. Ik vind het helemaal niets! Noem me een aansteller of zeg dat je zelf veel ouder bent maar voor het eerst vind ik het eng of nou ja gewoon niet zo leuk om ouder te worden.

Maar ondanks dat wil ik er gewoon een feestje van maken en daar horen natuurlijk feestelijke nagels bij. Menig van jullie wist ik al nieuwsgierig te maken met een foto op instagram maar vandaag word jullie wachten dan beloond. Ik koos voor een pastel neon gradiënt en gebruikte daarvoor:China Glaze – Lemon Fizz
China Glaze – Too Yacht To Handle
China Glaze – Electric Beat
China Glaze – Neon & On & On
China Glaze – Sweet Hook
Vergeet ook vooral niet het sponsje om je gradiënt mee te sponsen.

Als eerste lakte ik mijn nagels in een goede witte basis laag zodat de kleuren mooi dekkend zijn op mijn nagels. Ik koos ervoor om een peel off base coat over mijn vingers en langs mijn nagelriemen te lakken. Nadat dit droog was kon ik gaan sponsen. Het werd geen standaard horizontale gradiënt maar een gevlekte gradiënt. Eens totaal wat anders en lekker dwars. Want zelfs met mijn 28 jaar ben ik dat nog steeds 😉Ik vond het resultaat erg mooi maar besloot om nog met wat rhinestones strikjes te maken op mijn ringvingers. Goed vastplakken met topcoat en nu ben ik er helemaal tevreden over! Vandaag vier ik het niet echt alleen voor jullie! Vanmiddag trakteer ik met een leuk pakketje! Maar zaterdag is hier het echte feest!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art – Happy Birthday!

 1. Gefeliciteerd! Prachtige nagels!

 2. Gefeliciteerd!!! Ik weet precies wat je bedoeld met ouder worden. Ik ben net 30 jaar geworden maar voel me gewoon 25 jaar. Ik vind je nail art erg leuk en vrolijk geworden en de steentjes maken het helemaal af.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: OPI Got On The Blues For RedMy Profile

 3. Gefeliciteerd!

 4. YEAH! Birthday nails! Leuk! Heb je al gefeliciteerd maar doe dat hier nogmaals; VAN HARTE MEID!
  Hoop dat je de dag krijgt die je wilt. Enjoy!
  NailTalk onlangs geplaatst…Graceful Coral – Nail ArtMy Profile

 5. Gefeliciteerd :)!! Mooie nail art heb je gemaakt! Mooie kleuren ook!
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Droom – Luxe badkamerMy Profile

 6. Super leuk gedaan!

 7. Wat een mooie pasteltinten, heel leuke combi, lekker feestelijk! 😀
  Mirjam onlangs geplaatst…Sale bij Manfield!My Profile

 8. Ahh van harte ^^
  Ik ben gister 24 geworden, en ik vind het eng dat andere mensen (kinderen) nu een leeftijd zijn waar ik me zelf al dingen van kan herinneren! Beetje lastig uit te leggen. Maar ik pas op bij een gezin, en de oudste is nu 10 en heeft al een heel eigen leventje. Zelfs een facebook-account! Ik vind het maar raar.
  Nienke onlangs geplaatst…NOTD: World Championship and Birthday!My Profile

 9. Mooi gedaan!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Byron Bay Suncare LotionMy Profile

 10. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Erg leuke nail art!
  Soraya onlangs geplaatst…CrowsToes Nail Color – Love StinksMy Profile

 11. hele toffe nailart! little to late hier maar ik heb je natuurlijk al gefeliciteerd, hopelijk heb je een fijn dagje gehad
  Angelique onlangs geplaatst…Buyincoins false lashesMy Profile

 12. Ahhhh die glitterstrik!!! <3 <3 <3 fantastisch! Heb je een leuke dag gehad?
  Margo onlangs geplaatst…Inspiratie: Tinkerbell toenailsMy Profile

 13. Nog gefeliciteerd Wendy! En een super leuke nail-art, erg mooi met die kleurtjes 😀

 14. Een aantal dagen te laat maar alsnog proficiat!

 15. Hele toffe nail art!
  Lotties Nailies onlangs geplaatst…NAIL ART – Banner InspiredMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge