Beautifull Nail Art *Halloween Mummy’s*

Jullie konden gister op Twitter al lezen dat dit artikel een beetje later online zou komen. Een beetje is een beetje meer geworden maar eigenlijk hoort dit artikel ook gewoon bij een donkere avond vol…..

MUMMY’s! Gister is officieel voor ons het Halloween seizoen begonnen. Je kon op mijn Instagram al zien dat ik bezig was mijn huis te versieren maar de eerste vrijdag van al die leuke Halloween events is voor ons toch wel echt een Kick Off.

Ieder jaar maak ik wekelijks Halloween nagels en verzin zo iedere keer weer wat anders. Google een beetje rond opzoek naar leuke inspiratie. Toen ik een plaatje tegen kwam van gemarblede mummy’s besloot ik dit ook te maken.

Als eerste lakte ik mijn nagels natuurlijk wit. In mijn dag oude water wat op mijn bureau staat ging ik aan de slag met zwart, wit en blacklight topcoat. Hier maakte ik een leuk verband patroontje mee in het water en doopte mijn vinger erin.

Ik pakte na het marble-en nog een klein kwastje en ging de zwarte oogstukjes maken. Met gekleurde studs de ogen erop en klaar zijn de mummy’s.

Op naar volgende week met nog meer Halloween nagels.
P.S. Zou jij op 31 Oktober jou Halloween creatiehier voorbij willen zien komen? Stuur dan je foto naar dit mail adres.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Halloween Mummy’s*

 1. Super leuk gedaan zeg! Grappig 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Barry M meets Hema – Nail ArtMy Profile

 2. Ziet er gaaf uit!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: sieraden AllthemusthavesMy Profile

 3. ohhhh….wat zijn ze leuk ….
  Petra onlangs geplaatst…Tools: True spirit, siliconen gezichtsborsteltje.My Profile

 4. Oh hoe leuk met die fluo oogjes 🙂

 5. Wauw, wat onwijs gaaf gedaan!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Mystic Purple Halloween nail artMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge