Beautifull Nail Art *Glow Disney*

Ken je dat? 2 leuke uitjes achter elkaar die weinig met elkaar te maken hebben. Toch wil je voor beide gelegenheden je nagels tip top hebben en combineer je het toch zover mogelijk.

Afgelopen week zijn we een paar dagen naar Disney geweest en morgenavond hebben we een Glow personeelsfeestje van Heineken. Dus ik besloot deze 2 te combineren in een nail art. Als eerste heb ik een gradiënt gemaakt met 3 zachte schattige pastel kleurtjes van China Glaze. Ik gebruikte de kleuren:
Something Sweet
Sweet Hook
Tart-y For The Party

Als basis bracht ik al een laagje Something Sweet aan en hierover sponste ik met een vochtig make up sponsje de gradiënt.

Omdat ik voor het Disney sprankel effect wat extra’s wou besloot ik de nieuwe Essence Shake Me I’m Pretty topcoat te gebruiken. Deze dunne substantie vol holografische glitters die je eerst moet schudden voor je het gebruikt. Brengt fijn een dun laagje aan en droogt dus ook lekker snel. Perfect om in een nail art te gebruiken.Maar wat is voor mij Disney zonder Tinkerbell? Hihihi. Ik heb ooit eens een imageplate gekocht waar een klein silhouet van Tinkerbell opstaat en besloot deze met China Glaze – Argo te stempelen. Omdat ik alleen Tinkerbell wat simpeltjes vond heb ik er nog een bloemetje onder gestempeld met groene blaadjes door de China Glaze – Cherish en de roze bloem door met China Glaze – Emotion te stempelen. Op mijn overige nagels heb ik nog wat extra sparkle gestempeld. Door met Ozotic – 513 een sterren patroon over mijn nagels te doen is het een prachtig glinsterend geheel geworden en lijkt het net of Tinkerbell haar elfen stof heeft gestrooid.Maar goed wat heeft dit alles met een Glow party te maken… Nou helemaal niets! Maar doordat ik dus wel een combinatie moest maken ivm tijd gebrek heb ik er een Black Light Topcoat van Ciaté over heen gedaan. Zo zie je nog steeds mijn stempels maar is het toch echt Glow Party waardig 😉Heb jij wel eens 2 leuke gebeurtenissen gecombineerd met een nail art?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Glow Disney*

  1. Wat een mooie gradient combinatie, en zo leuk met de tinkerbell en de sterren stempels! Echt heel erg mooi!

  2. Erg onder de indruk lieve Wendy! Wat ontzettend MOOI!!!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Winactie Facebook!My Profile

  3. […] het erg leuk en kun je het ook erg leuk verwerken in een nail art zoals jullie konden zien bij mijn Disney Glow nail art. Ik heb geprobeerd het voor jullie op de foto te zetten op gewoon mijn kale nagels.Let […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge