Beautifull Nail Art *Curly#Dork*

Alweer een nail art online. Ik heb de smaak weer eens goed te pakken en ga er ook steeds vaker even voor zitten. Want rust houden moet ik toch 😉

Ik vind het prachtig om op een zilveren holografische lak een stempel nail art te maken. Doe dit erg vaak en het heeft gewoon een chique gevoel. Jullie konden van de week al de swatches zien van #Dork maar voor mij vroeg dit om een extratje. Ik koos ervoor om een curly patroon van Dashica Big SdP-T plate te stempelen met de zwarte stempellak van Essence.Ik vind het echt een heerlijk resultaat en hou echt van mijn Big stamping plates. Ik heb er weer een aantal besteld op BuyInCoins en kan niet wachten tot ze binnen zijn!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art *Curly#Dork*

  1. Wow Wendy! Erg onder de indruk weer, wat een prachtige nail art!! <3
    NailTalk onlangs geplaatst…Essie – Sable CollarMy Profile

  2. Tjeetje ….wat is deze nail art ontzettend gaaf…
    Petra onlangs geplaatst…Yves Rocher Nail polish: ….Or, Violine & AmethysteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge