Beautifull Nail Art

Wendy Nail ArtHet is al weer bijna tijd voor de vorlijkheid van Pasen. Ik vind het altijd zo lekker om na de donkere winter mijn huis, kast en natuurlijk mijn nagels paas/lente klaar te maken. Heerlijke kleurtjes en leuke accessoires.

En als ik dan aan deze heerlijke kleuren denk, denk ik vooral aan de kleuren geel, roze, paars, groen, blauw. En of ze nou knallend zijn of in pastel tinten het past allemaal! Ja ik word er vrolijk van. Ik besloot dan ook juist deze kleuren te gebruiken in mijn nail art. Maar enkel met kleur heb je na mijn idee niet zomaar een paas nail art. Dus ik koos ervoor om nog iets extra’s te gebruiken. Wat is nog meer in de stijl van Pasen…. JUIST! Veertjes! Heerlijk schattig en gewoon perfect. Ik had nog een setje liggen die ik ooit kocht voor €1,00 bij zo’n voordeel winkeltje. Tijd om die eens te gaan gebruiken.

Ik lakte mijn nagels geel met de Essence – Wanna Be Your Sunshine lak. Ik ben echt niet dol op gele nagellak. Op de 1 of andere manier krijg ik het ook nooit helemaal perfect gelakt maar in dit geval maakte het niet heel erg uit want er komen toch nog veertjes over.Als de lak helemaal droog is leg je een veertje op zijn plek en pak je je topcoat. Met een druppel topcoat leg je het veertje vast en ga je hem verder aflakken zodat er een vlak geheel ontstaat. Als dit alles droog is kun je het veertje gewoon netjes afknippen en helemaal na je nagel knippen. Ik gebruikte hiervoor een hobbyschaartje.

Toen ik dit alles gedaan had heb ik er nog een laagje topcoat over gedaan zodat het geheel goed geseald is en het veertje niet snel los laat.

Ik wens jullie allemaal heel veel knutsel en pruts plezier en natuurlijk alvast hele fijne paasdagen!
Dit artikel is ook te lezen op Gift Avenue
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. wauw wat onwijs tof gedaan! leuke combinatie ook met dat geel
    Angelique onlangs geplaatst…EOS lipbalm Summer Fruits & Lemon DropsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge