Beautifull Nail Art

WHOEPTIDOE!! Wat ben ik er blij mee zeg! Het heeft lang geduurd maar eindelijk durfde ik het aan om er mee aan de slag te gaan en wat ben ik er blij mee. Deze vorm van Nail Art is echt super mooi! Dus ik ben echt heel erg blij.

Lang zat ik te twijfelen en liet ik het maar aan mij voorbij gaan tot ik steeds meer filmpjes zag en het toch echt een x wou gaan proberen. Fiasco of niet het moest te doen zijn. En dan heb ik het natuurlijk over Water Marble. Sommige lakken doen het beter dan andere maar ik ben er al wel achter dat voor mij de lakken van China Glaze het beste werken. Ik zette ‘savonds een bekertje water neer en zo ging ik de volgende dag toch echt aan de slag.

Dit is mijn eerste probeersel. Ik gebruikte deze lakken voor de water marble:
Essence – Happy End
Essence – Hello Spring
Essence – Purple Sugar
Flormar – Cobalt

Als basis begon ik met wit gelakte nagels. Op mijn pink zocht ik nog naar de juiste techniek en op de rest zie je eigenlijk al dat het me iets beter af ging. (al zeg ik het zelf)

DSC_4269-BorderMaker

Mijn 2e poging konden jullie al bij mijn Hartenstraat Nail Art voorbij zien komen. En vandaag laat ik jullie mijn 3e poging zien en DAMN wat ben ik er trots op!

Ik gebruikte 4 lakken van de Romantique collectie van China Glaze. Ik had hiervan op Pinterest een voorbeeld gezien en aangezien ik deze lakken ook heb ben ik hiermee aan de slag gegaan.


-Devotion (als basis)
-Adore
-Emotion
-Harmony

Echt wauw! Ik heb deze nail art een week gedragen en vond het erg jammer dat het begon te chippen. Ik ben echt trots op deze nail art!

DSC_4450-BorderMaker DSC_4452-BorderMaker DSC_4455-BorderMaker

Nu ik het onder de knie heb ga ik het zeker vaker doen. En wie weet nog wat andere dingen mee proberen. Hebben jullie al eens gewatermarbled? 

Vergeet vooral de winactie niet!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

 1. wauw tof gedaan, vooral de laatste vind ik erg leuk
  Angelique onlangs geplaatst…Rimmel London Scandaleyes 005 NudeMy Profile

 2. Vind vooral die tweede ERG gaaf! Mooi gedaan!
  NailTalk onlangs geplaatst…It turned Purple – Nail ArtMy Profile

 3. Die metallic kleuren passen goed bij elkaar. Ik vind het erg leuk om te doen en met elke marble die ik maak word ik beter 🙂
  LinvanT onlangs geplaatst…Nailart – Game of Thrones – Mother of DragonsMy Profile

 4. Water marblen….ik heb het nog nooit geprobeerd. Maar het lijkt me best lastig

  • Ik dacht het ook en schoof het steeds voor me uit… Toen ik de foto’s van Lin zag en wat filmpjes op You Tube dacht ik… Dat moet mij toch ook gewoon lukken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge