Beautifull Nail Art

Toen ik 2 weken geleden door een vriendin werd meegevraagd voor Ladies Night in de Pathe heb ik vrijwel meteen met ja geantwoord. Heerlijk een avondje film kijken. Toen ik vroeg welke film er zou spelen kreeg ik te horen dat het om de film Hartenstraat ging.

Toen ik de film trailer had gezien wou ik er een nail art van maken maar ik had geen inspiratie. Dus besloot ik maar dat ik na het zien van de film iets ging maken.

Waar gaat de film Hartenstraat over?

Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam

In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob.De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de ‘Girl Next Door’ die zij op internet speelt…”

De film zit vol leuke momenten maar er waren voor mij een aantal punten die heel erg bij bleven. Zo is de dochter van Daan gek op zwanen, zoekt iedereen iets in de liefde en heeft Saar een prachtige uitspraak tegen haar vader Daan. “Zeg eens blauw” “Blauw” “Ik hou van jou” En met deze 3 dingen ging ik aan de slag voor mijn Hartenstraat nail art en ga ik niets meer verklappen.

Als basis begon ik op alle nagels met en witte lak van Flormar. Daarmee kon ik alle kanten op en koos ik voor diverse nail art manieren.

Op mijn middelvinger ging ik voor de freehand versie. Ik koos ervoor om met een zilveren lak en mini penseel een zwaan te maken. Met de rode striper van Fogan maakte ik de snavel en voor het oog koos ik een zwarte rhinestone.

DSC_4317-BorderMaker

Vervolgens ging ik aan de slag met blauw. Het leek mij leuk om hier van 2 blauwe tinten een gradiënt te maken. Ik koos hierin de Gelly lakken van Barry M in de kleuren Blueberry en Blue Grape. Dit heb ik goed laten drogen en stempelde ik witte hartjes op.


DSC_4318-BorderMaker

Dan hebben we natuurlijk nog de liefde en de titel van de film Hartenstraat. Het klinkt allemaal lekker zoet sappig en gewoon super vrolijk dus ik ging voor een water marble. Ik liet op Instagram al mijn eerste probeersel zien maar het gaat steeds beter. Hierin koos ik voor 3 China Glaze. Cranberry Splash, Naked en Something Sweet.


DSC_4319-BorderMaker DSC_4320-BorderMaker

 

DSC_4316-BorderMaker

Ik ben heel erg tevreden over mijn nail art en zie er zeker de momenten uit de film in terug. Mocht je deze film nog niet hebben gezien of je twijfelt dan kan ik maar 1 ding zeg ga dat zien! Ik ging met een rottig gevoel naar binnen en kwam met een glimlach buiten!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. Echt super leuk geworden!!

  2. Wat een mooie nailarts allemaal zeg, wauw! 😀 Ik zou trouwens ook wel naar hartenstraat willen gaan hihi

  3. Die zwaan is echt heel erg mooi!

  4. […] 2e poging konden jullie al bij mijn Hartenstraat Nail Art voorbij zien komen. En vandaag laat ik jullie mijn 3e poging zien en DAMN wat ben ik er trots […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge