Beautifull Nail Art

Zoals jullie misschien weten of zelfs in mijn sidebar zien staan is dat ik buiten mijn eigen blog ook nog 1x in de maand voor Gift Avenue schrijf. Hier review ik lakjes die bij een bepaald thema passen maar zo kan het ook zijn dat ik daar een nail art voor maak. Deze week heb ik een passende nail art gemaakt.Ik vond deze zo geslaagd dat ik hem met jullie wou delen. Ik had als thema mijn favoriete kledingstuk. Momenteel heb ik 1 van mijn wat dunnere truien erg graag aan en laat hier nou ook nog eens een super leuk patroontje op staan.

DSC_4070-BorderMaker

Wat gebruikte ik voor deze nail art:
-Essence – 142 Grey-t To Be Here
-Essence – Vintage District – 04 Get Arty
-ColorClub – Yum Gum
-China Glaze – Towel Boy Toy
-HEMA – zwarte Striper
-2 nail art penselen

Ik begon met een grijze basis. Omdat ik niet helemaal de juiste kleur had besloot ik Grey-t To Be Here over een laagje Get Arty te lakken. Hierdoor werd de donkere grijze lak wat lichter en was de mooie roze shimmer nog vollop te zien.
DSC_4064-BorderMaker

Toen ik hiermee klaar was en dit goed heb laten drogen koos ik ervoor om Yum Gum en Towel Boy Toy op een placemat te druppelen. Hierdoor kan ik makkelijk met mijn nail art penseeltjes in de lak dopen en subtiel werken op mijn nagels. Ik begon met grote roze vlekken en hier en daar wat turquoise accent.

Als dit goed droog is kun je met een zwarte striper de vlekken een soort van gaan omcirkelen maar niet helemaal dicht. Op sommige stukken wat dikkere lijntjes en als dit klaar is heb je een super leuke panter print.

DSC_4066-BorderMaker DSC_4067-BorderMaker DSC_4068-BorderMaker

Ik maakte nog een foto met mijn trui erbij en oordeel zelf!

DSC_4065-BorderMaker

Deze nail art is ook te zien op Gift Avenue.

Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. mooie kleurencombinatie 😀

  2. Is de trui van de Primark toevallig?

  3. oeh dat heb je leuk gedaan! Mooie kleuren heb je gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge