Beautifull Nail Art

De laatste tijd ben ik flink aan het opruimen geslagen in mijn stash en ook in mijn nail art spulletjes. Ik heb zo ontzettend veel spullen dat ik dacht laat ik eens wat met hexagons en glitters doen. Immers doe ik dit veel te weinig!

DSC_4054-BorderMaker

Om deze reden besloot ik voor jullie een echte Golden Girls nail art te maken. En nu ten tijde van Carnaval kan je hier ook nog eens een passende outfit bij verzinnen. Ik zocht tussen mijn potjes glitter de gouden sterren en de zwarte hexagons en begon hiermee een plan te maken. In mijn Helmers ging ik op zoek naar 2 mooie bij passende lakjes.

Als basis begon ik met de zwarte Yes Love lak en een lak van Models Own namelijk Gold Digger. Beide waren in 2 laagjes mooi dekkend en daarop kon ik beginnen met de glitters.

DSC_4029-BorderMaker 

Omdat het sinds lange tijd weer was dat ik glitters gebruikte op mijn nagels. Aangezien ze in mijn vergeten hoekje stonden ;). Begon ik wat rustig deze keer. Wie weet de volgende keer weer wat meer. De glitters bracht ik aan na het 2e laagje. Terwijl dit laagje nog wat nat is druk ik er voorzichtig de hexagons en sterren in en lak ze netjes af met een snel drogende topcoat.

DSC_4030-BorderMaker DSC_4031-BorderMaker DSC_4035-BorderMaker

Toch vind ik deze eenvoudige nail art erg leuk geworden en kreeg ik veel leuke reacties hierop. Hebben jullie ook zo’n vergeten hoekje met spulletjes die je eigenlijk wat vaker moet gebruiken?

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. Leuk! Ik heb het inderdaad als ik mijn nail art la opruim. Dan denk ik oh ja dat heb ik nog, en dit, etc. 😉

  2. Leuk gedaan met die studs, elegant!

  3. Heel mooi gedaan, past goed bij elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge