Beautifull Nail Art

Het is gebeurd. In het noorden van Nederland is het winter geworden. Het heeft heel lang geduurd maar het is er dan echt. Hier in het zuiden van Nederland valt het gelukkig nog mee en is het nog prima te hebben. Hopelijk blijft het hierbij maar voor deze toch iets wat winterse omstandigheden heb ik een mooie nail art voor jullie!


Wendy Nail ArtDSC_3278-BorderMaker DSC_3280-BorderMaker 

Jullie konden een tijdje terug op de blog van Angelique al een leuke nail art zien met de witte textuur lak van China Glaze en losse witte glitters die het effect nog net iets extra’s gaven. Ik besloot hier nog wat extra’s op te maken met de blauwe stripers van de Action.

DSC_3281-BorderMaker DSC_3282-BorderMaker

Ik lakte met de 3 verschillende blauw tinten een soort sneeuwsterretjes op. Hierdoor kreeg ik wel een goed sneeuw gevoel. Het was wel wat lastig om op een textuurlak netjes te werken en lijntjes recht te maken maar het is me redelijk goed gelukt al zeg ik het zelf!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. gaaf effect! had zelf nooit bedacht om over een texture lak als die een nail art te maken!

  2. Ziet er leuk uit met dat blauwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge