Beautifull Nail Art

Wendy Nail Art

Vandaag weer een andere techniek voor een Nail Art. Oke dit is een nail art techniek als je niets in huis hebt of als niets anders lukt of in mijn geval als je iets leuks wil maar gewoon echt even geen tijd hebt verder. Namelijk water decals.DSC_3645-BorderMaker

Ik begon met een licht blauwe basis van Models Own. In de Fruit Pastel collectie zat de prachtige Blueberry Muffin en dit sloot mooi aan bij het leuke roze beertje wat ik wou gebruiken. Een tijd geleden heb ik al eens in een makkelijke stap voor stap uitgelegd hoe ik water decals gebruik. Maar voor vandaag zal ik dit nogmaals uitleggen aan de hand van de stap voor stap plaatjes.

Stap 1: Knip het gewenste vormpje uit en neem een met water doordrenkt wattenschijfje
Stap 2: Haal het plastic laagje eraf en leg het plaatje met het papieren kantje op het natte watje.
Stap 3: Doordat het papiertje nat word schuift het plaatje er zo af en deze pak je met een pincet en leg je op de gewenste plek op je nagels.

DSC_3609-BorderMaker DSC_3610-BorderMaker DSC_3611-BorderMaker

Makkelijk he?! Dit kan iedereen. Nog even een laagje topcoat en je hebt super leuke nagels in een mum van tijd! 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. Leuk! Ik vind water decals erg handig! Prachtig lakje is dit ook!

  2. wat een gaaf kleurtje van Models Own zeg <3 liefde. Leuk ook met dat plaatje

  3. Hé dit is echt ontzettend makkelijk! Ik ga het ook eens proberen 😀

  4. Wat een leuk en makkelijk idee! Helaas heb ik nagels waar je niet gelukkig van word (zo jammer, want je kunt zulke leuke dingen met nagellak doen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge