Beautifull Nail Art

Wendy Nail Art

Tot nu toe gaat het redelijk goed en hou ik me aan mijn afspraak met mezelf. Iedere dinsdag een soort nail art online. En of dit nou free hand, stempelen of op een totaal andere manier is maakt niet uit. Vandaag koos ik wel voor een wat makkelijkere nail art. Dit omdat ik deze glitters graag wou delen met jullie.DSC_3558-BorderMaker 

Als basis koos ik voor de Key Lime van BarryM. Doordat ik met de glitters uit de Superheroes Limited Edition van Essence ging werken vond ik dat deze mooie frisse groene kleur mij erg aan de hulk deed denken. Dus een prima combinatie met de naam van deze LE.

De LE Superheroes heeft 3 soorten glitters uitgebracht en ik koos voor de blauwe. Dit vond ik persoonlijk erg mooi kleuren bij deze groen. De glitters zitten in een potje wat weer in een doosje zit. Op het doosje staat hoe je het moet aanbrengen en natuurlijk de naam van de glitters. Deze blauwe glitters heten The Incredible.

DSC_3533-BorderMaker

Ik legde mijn vinger in het plastic vormpje waar het potje normaal in zit zodat ik de glitters die van mijn nagels afglijden mooi opgevangen worden. Het makkelijkste is om vinger voor vinger te werken. Breng een laagje nagellak aan en strooi op de nog natte lak een laagje gitters en zo ga je door tot je klaar bent. Vergeet niet even de glitters een beetje aan te drukken in de nog natte lak. Pas op! Doe dit wel voorzichtig. Als de lak droog is kun je overtollige glitters er af vegen met een penseel. En klaar is je nail art. Je kan er voor kiezen om nog een laagje topcoat aan te brengen maar ik liet het gewoon zo.

DSC_3537-BorderMaker DSC_3538-BorderMaker DSC_3539-BorderMaker

De glitters zijn van de Superheroes collectie ze kosten €1,99 per potje. Ze zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.  Het betreft hier een Limited Edition dus op = op! 

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Beautifull Nail Art

  1. vind het een leuke combinatie helemaal dat blauw-groen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge